Dit nagellakje kocht ik in Duitsland. Iedereen kent de verzorgingsproducten van Nivea wel, maar ze verkopen ook make-up. Helaas niet in Nederland, voor zover ik weet. Maar in Duitsland en België wel. De make-up van Nivea is vrij prijzig, ik denk dat het vergelijken is met de prijzen van Maybelline. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van een nagellakje wat ik heb gekocht.Het kleurtje is heel mooi donker rood. Het is een beetje een bessen kleur. Ik heb hier 2 laagjes nagellak gebruikt en een base- en topcoat. Zoals je ziet heeft hij al een beetje gechipt, het is dus geen nagellak die lang blijft zitten. Hij lakt wel fijn, en dekt goed. Het is een mooie kleur.

Ik heb dit lakje in Duitsland gekocht voor €3,48 gekocht, er was toen 50% korting dus normaal kost hij €6,95. Ik kocht hem bij de DM, een drogisterij in Duitsland.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie