OPI heeft weer een prachtige collectie uitgebracht, namelijk de Germany collectie. We kennen natuurlijk allemaal de Holland collectie die een paar maanden geleden is verschenen, maar nu zijn dus ook onze buren aan de beurt. De kleurtjes zijn weer prachtig en vandaag laat ik jullie er vier zien uit deze collectie!

Er komen in totaal 12 kleurtjes uit in deze collectie. De vier kleuren die ik aan jullie laat zien zijn: Don’t talk bach to me, Deutsch you want me baby?, Danke-Shiny red, Don’t pretzel my buttons. Serieus, toen ik deze namen voor het eerst las, moest ik hardop lachen. Wat zijn ze weer leuk bedacht!

 


Don’t talk back to me is een mooie lime groene kleur met een hele lichte shimmer er doorheen. Dekt in twee laagjes volledig.


Deutsch you want me baby? is een oranje rode kleur, die meer naar oranje neigt. Dit lakje bevat een prachtige gouden shimmer erin. Dekt al in één laagje, hier draag ik er twee.


Danke-Shiny red is een rode kleur met wederom shimmer erin. Rood is gewoon altijd mooi als nagellak, zo ook deze rode kleur! Dekt ook in één laagje.


Don’t pretzel my buttons is een mooie nude, honing-beige kleur. Dit kleurtje vind ik echt prachtig staan bij mijn huidskleur. Hij valt lekker op omdat hij zo licht is. Dekt in twee laagjes volledig.

 

De kwaliteit van de nagellak van OPI vind ik echt top. OPI is mijn lievelingsmerk qua nagellak. Ze lakken fijn en mooi, drogen goed en het resultaat blijft lang mooi. De collectie bevat veel verschillende kleuren, dus voor iedereen zal er een favoriet bij zitten. De OPI Germany collectie ligt nu in de winkels. De nagellak kost €13,95 per stuk.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Danke-Shiny red aaaaah die is pretty! Ik vind het echt mooie lakjes hihi. Ik zou ze allemaal zelf wel willen hebben, alleen vind ik OPI altijd wel duur. Dat is dan wel weer balen. :c

  2. Prachtige collectie, ik ga zeker er een aantal lakjes van kopen :). De oranje kleur is perfectie! Hij is echt fel!

Plaats een reactie