Sinds een paar dagen ligt de nagellak van de Holland collectie van OPI in de winkel. Ik vind de kleuren die in deze collectie uitkomen stuk voor stuk prachtig. In deze collectie komen 12 kleuren uit die gebaseerd zijn op Nederland. Ik heb 3 kleurtjes voor jullie uitgeprobeerd.

OPI staat bekend als een merk met zeer goede kwaliteit nagellak. Ik zelf ben al een tijdje bekend met het merk, en ben er ook dol op. De kleurtjes zijn mooi en de nagellak lakt heel erg fijn, ook is de kwaliteit top.

De kleurtjes die ik heb ontvangen zijn van links naar rechts: A roll in the hague, Dutch’ya just love OPI?, Do you ‘ear about van Gogh?. Wederom weer geweldige namen bedacht door OPI.

Ik vind de flesjes van OPI altijd erg mooi, strak en de letters vind ik prachtig. Ik krijg er altijd een gevoel van luxe bij. De nagellak is ook vrij groot, een flesje bevat 15 ml.

 


A roll in the hague is een heel erg fel oranje kleurtje. Wie denkt er nou niet aan oranje als je aan Holland denkt? Ik vind deze kleur dan ook perfect passen in de collectie. De nagellak bevat geen shimmer. Ik draag hier twee laagjes, maar de nagellak dekt heel erg goed en eigenlijk heb je maar één laagje nodig om hem dekkend te krijgen. Dit kleurtje komt altijd van pas, met koninginnedag, voetbal of gewoon zomaar! Zeer opvallend is hij wel, maar ook heel erg gaaf.

 


Did you ‘ear about van Gogh is een prachtige zandkleur. Het is een hele mooie nude kleur die overal bij past. Het is een creamy lakje zonder shimmer. Voor een nude kleur is deze lak ook heel erg dekkend. Ik draag hier twee laagjes.

 


Dutch’ya just love OPI is mijn favoriet van de drie. Het is een prachtige donkerpaarse kleur met een gouden shimmer erin. Ook deze nagellak dekt in één laagje, maar ik heb wel twee laagjes op, op de foto. Vooral in het licht is deze kleur heel erg mooi. Zeker een aanrader, ik ken geen gelijksoortige kleuren!

De kwaliteit van alle lakjes is heel erg goed. Ze chippen na ongeveer 3 dagen, dus dat is redelijk. Ik ben echt fan van deze kleurtjes en ga zelf ook nog wat andere kleurtjes kopen van deze collectie! De nagellak is vanaf nu o.a. verkrijgbaar bij de Sephora voor €13,95 per stuk.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Hele mooie kleurtjes, a roll in the haque is super!
    Leuk dat je dit kreeg, alleen ik vind ze heel duur om te kopen!
    Liefs, charlotte

  2. Dutch’ya just love OPI is zeker mijn favoriet van deze 3 kleuren, wat een geweldige diep paarse kleur zeg! 😀

  3. Ik vind het echt zo leuk dat ze een Holland collectie hebben! Ik heb zelf I have a herring problem en die is ook echt schitterend!

Plaats een reactie