Laatst toen ik in Duitsland was, kocht ik een lakje uit de Vintage Glamour LE van P2. Ik ben echt een groot fan van het budgetmerk P2 en baal er stiekem wel een beetje van dat het hier niet te koop is. Uit de Vintage Glamour collectie nam ik dus een mooie nagellak mee, genaamd Elegant Dressed.
 Untitled2486.png
Het flesje vind ik er leuk uitzien. Het kwastje is erg fijn, ik ben sowieso een groot fan van de nagellak van P2.
 Untitled2488.png
Elegant Dressed is een mooie grijze kleur. Er zit geen shimmer in de nagellak. De nagellak dekt erg goed, na ÊÊn laagje is hij al dekkend genoeg, maar ik draag er toch altijd twee. Ook is de nagellak niet stroperig of waterig, dus hij lakt prima.
 Untitled2487.png
Elegant Dressed is een mooi donker grijs lakje. Ik heb er niet veel op aan te merken, maar ik vind het fijn dat ik eindelijk een mooie grijze kleur in mijn stash heb. Het is jammer dat de nagellak hier niet verkrijgbaar is.

 

P2 is te koop bij de DM in Duitsland.

P2 Vintage Glamour nagellak, Elegant Dressed – â‚Ŧ2,25 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Haha ik ga toevallig vandaag naar Duitsland 🙂 Wat een ontzettend mooi kleurtje, volgens mij heb ik nog geen grijze nagellak! Zeker even een DM binnenlopen vandaag 🙂

  2. Inderdaad jammer dat P2 niet hier te koop is! 🙁
    Het is inderdaad wel een mooie, goede grijs!

Plaats een reactie