Rood is zo’n kleur waar je geen nagellak genoeg van kunt hebben. Laatst kocht ik weer een rode kleur om aan mijn nagellakstash toe te voegen, en ja-haa, het is echt een andere dan die ik al heb! Het is de kleur Seductive Glance van het merk P2 en komt uit de Vintage Glamour limited edition.
 Untitled2550_zpsc7d21bc8.png
De verpakking van P2 is over het algemeen lekker simpel. Bij deze LE hebben ze wat extra’s aan de dop en de vorm toegevoegd. Ik vind het er wel leuk uit zien!

 Untitled2551_zps30075b59.png
Ik ben echt dol op de nagellak van P2. Ze lakken ongelofelijk lekker en de kwaliteit is erg fijn. Het is ook nog eens een lekker budgetmerk. Seductive Glance is een mooie donkerrode kleur, die zeer geschikt was voor kerst. Ik had hem dan ook op tijdens de feestdagen.

 Untitled2552_zps3cfd7eff.png
Het lakje dekt al in één laagje, maar ik draag hier twee laagjes. Hij blijft prima een paar dagen chipvrij met een base- en topcoat.

 

Ik ben dus weer erg tevreden over de nagellak van P2. Het kleurtje is mooi en hij blijft goed zitten. Helaas is P2 niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel in Duitsland bij de DM.

P2 Vintage Glamour nagellak, Seductive Glance – €2,25 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Mooie kleur! Ik heb zelf ook een aantal P2 lakken en ze zijn inderdaad fijn. Ik vind deze vorm alleen een beetje op crackle lijken, haha. Niets tegen hoor, maar ik dacht eerst dat ’t een crackle lakje was. :p

  2. Wat een grappig potje! Ik weet eigenlijk niet of ik P2 nagellak heb, ik zal een opzoek gaan in mn stash:)

Plaats een reactie