Gebaseerd op een artikel van Beautypolish, maakte ik laatst deze nail art. Ik vind het heel erg goed bedacht van Ilja, en wilde graag zoiets na doen. Ik gebruikte twee mooie nagellakjes, namelijk een mooie paarse kleur van Safari (nr 342) en voor een holografisch randje, gebruikte ik de welbekende ‘Dirty berry’ van Catrice! Kijk mee naar het resultaat.

Als je wilt weten hoe ik dit precies doe, moet je even naar het artikel op Beautypolish kijken, daar staat het heel makkelijk uitgelegd. Ik gebruikte wel een ander soort stickertjes, maar als ze een beetje rond zijn lukt het prima!

Als basis gebruikte ik dus nr 342 van Safari, een hele mooie creamy paarse kleur. En voor het randje gebruikte ik Dirty berry van Catrice. Ik vind het zelf een heel mooi effect geven. Vooral in het licht komt het randje erg mooi uit. Op deze manier kun je trouwens ook heel makkelijk french manicure doen!

Let er wel op dat je de basis kleur goed laat drogen. Ik was iets te enthousiast en plakte al vrij snel een stickertje erop, het resultaat? Een mooi randje, maar midden op de nagel zat een gat, want ik had de nagellak meegetrokken! Heb geduld en laat de lagen goed drogen!

Ik vind het echt super mooi en ga zeker nog andere combinaties uitproberen! Wat je ook heel makkelijk hier mee kan maken, is een moon manicure. Dus dat ga ik ook nog eens proberen!

Wat vind jij van deze nailart?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

    • Danique Reageer

      Wat lief dat je dat vraagt! Het is heel erg wennen en heel veel opdrachten maken en leren. Maar het is wel erg leuk, leuke school en leuke mensen!

Plaats een reactie