Een van de andere nagellakjes van Safari die ik pas geleden kocht is de kleur 338. Een kleur uit de nieuwe pastellijn van Safari. Een mooie licht roze/paarse kleur. Sinds ik de lakjes van Safari heb ontdekt, vind ik ze erg fijn. Vandaag laat ik jullie dus de kleur 338 zien.


De verpakking vind ik wel leuk, maar de dop oogt wat goedkoop. Hij ligt verder wel heel fijn in mijn hand bij het lakken. Er zit vrij veel in het lakje, namelijk 12 ml.

Het kleurtje vind ik echt super zomers. Het is een licht roze/paarse kleur die al dekt in 2 lagen. Ik heb er een base- en topcoat bij gebruikt. De nagellak is dus heel erg dekkend en dat vind ik erg fijn. Hij lakt ook erg fijn en is niet stroperig. De nagellak blijft vrij goed zitten, maar na een paar dagen begint hij wel al te chippen, vooral bij de bovenste randjes. Maar ik vind dit kleurtje erg mooi en de nagellak ook erg fijn. Zeker voor zijn lage prijs.

Ik kocht dit nagellakje op de markt, maar ze verkopen Safari ook o.a. bij www.tuttebelshop.nl, daar kosten ze maar €1,49 per stuk. Ik vind de lakjes van Safari zeker aanraders, en ze hebben ook nog eens heel erg veel kleurkeuze.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Erg leuke kleur! Lakjes van Safari schijnen indd fijn te zijn en ze zijn ook nog een goedkoop. Binnenkort een keertje proberen.

Plaats een reactie