Dit lakje van Safari kocht ik samen met nog een paar andere op een markt. Ik had al weleens over Safari gelezen, een budget merk met fijne nagellakjes. Dus wilde ik er wel een paar proberen. Ze zijn gewoon online vekrijgbaar bij verschillende webshops. Vandaag laat ik jullie nr 342 zien, een mooie creamy paarse lak.


Ik vind de verpakking er wel leuk uit zien, maar door de dop oogt hij wat goedkoop. Het is wel een leuke dop, het geeft iets extra’s aan het lakje. Maar ik denk dat een zwarte dop er wat luxer uit had gezien. De flesjes van Safari zijn groot, er zit dan ook 12 ml in, wat erg veel is voor een nagellak. Gemiddeld zit er zo’n 8 tot 10 ml nagellak in een flesje.

Het is een hele mooie creamy paarse lak. Er zit geen shimmer in, hij is gewoon een kleur. Maar dat vind ik mooi, hij heeft een mooie glans en het kwastje lakt echt super fijn! Ik draag hier twee laagjes, met base- en topcoat en hij blijft vrij lang zitten. Ik vind het echt heel erg fijne nagellak, vooral voor de prijs van maar €2,00. Ik vind het ook een leuk, vrolijk kleurtje. Meestal draag ik nagellak met shimmer erin, maar dit vind ik voor de verandering ook erg mooi.

Ik kocht dit nagellakje dus op de markt, maar ze verkopen Safari ook o.a. bij www.tuttebelshop.nl, daar zijn ze nog goedkoper namelijk maar €1,49 per stuk. Aanrader dus!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Mooi lakje! Ik vind de dop zooo gaaf. Ik denk dat ik er ook een paar ga bestellen. Staat leuk in m’n stash, haha. :mrgreen:

Plaats een reactie