Deze nagellak kocht ik toen ik op vakantie was in Frankrijk. Ik kocht hem bij de Sephora, dus ik weet vrijwel zeker dat hij hier ook te koop is. Het is een lakje van het eigen merk van Sephora. Zelf had ik nog geen ervaring met hun nagellak, dus was erg benieuwd. Ik nam een mooie donker paarse kleur mee, namelijk deep in her eyes.

De vorm van de nagellak vind ik erg leuk. Wel viel me meteen op dat er niet super veel in zit (maar 5 ml). In Frankrijk kocht ik hem voor €4,90 maar hier kosten ze iets duurder, namelijk €5,80. Het kwastje van het lakje vind ik iets minder, hij is vrij breed en daardoor zit ik snel langs mijn nagel, vooral bij mijn pink die nogal klein is. Maar voor de rest lakt hij erg fijn en mooi.


Ik vind de kleur echt prachtig. Hij dekt heel erg goed, eigenlijk al na een laagje, maar ik doe er altijd twee op. Ik draag hem met base- en topcoat en blijft ongeveer 3 dagen chipvrij. De kleur is vrij donker, maar ik vind de paars/blauwe kleur echt prachtig. Kortom een prima nagellakje!


Dit lakje is te koop bij de Sephora voor €5,80.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

Plaats een reactie