Een ander nagellakje wat ik bij de Sephora in Frankrijk meenam is de mooie kleur Full moon party. Hij viel me meteen op door de mooie shimmer.

De flesjes van Sephora zijn vrij klein en hebben een inhoud van 5 ml. Het kwastje is vrij breed, wat ik wel een minpunt vind. Maar hij lakt wel erg fijn.

De kleur is echt heel mooi. Donker paars met licht paarse shimmer, die je vooral in het licht goed ziet. Het lakje lakt mooi en totaal niet streperig. Ik draag hier twee laagjes met base- en topcoat en hij blijft ongeveer 3 dagen chipvrij. Ik vind dit zeker een apart kleurtje die nog niet in mijn stash zat. Als je bij de Sephora komt zou ik er zeker even naar kijken! Want in het echt is hij nog 10x zo mooi.

Dit lakje is te koop bij de Sephora voor â‚Ŧ5,80.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Mooi kleurtje! Ik vind die sephora lakjes ook erg mooi, jammer dat het zulke kleine flesjes zijn wat dat betreft 😉

  2. Mooie kleur.Ik heb zelf ook ÊÊn lakje van Sephora, als ik weer bij de Sephora kom koop ik er meer ;D Misschien deze kleur wel 😀

Plaats een reactie