Deze nagellak van Sephora kocht ik laatst in Rotterdam. Ik had hier al swatches van gezien en vond hem erg mooi. Het is een mooi neutraal kleurtje, maar toch anders dan normale neutrale kleurtjes. Hij heeft een prachtige shimmer.

De vorm van de nagellak vind ik erg leuk. Het kwastje is vrij breed, maar hij lakt prima. De flesje bevat 5 ml nagellak. Dat is niet erg veel, maar hé maak jij een nagellak op?

De kleur vind ik echt prachtig, hij is zacht roze met een prachtige gouden shimmer. Hij dekt echt zeer goed, ik draag hier twee laagjes. Het lakje lakt totaal niet steperig, maar erg mooi en dekkend. Hij blijft prima zitten, met een base- en topcoat. Wel chippen de randjes wat snel maar dat neem ik voor lief, want de kleur is prachtig.

Ik kocht my first date voor €4,35 bij de Sephora.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Hmm ik vind dit kleurtje niet echt zo, maar denk dat ik het wel weer mooi vind in combinatie met een getinte of donkere huid.

  2. Wat een mooie kleur! Fijn dat die ook lakt zonder strepen, dat is toch al snel het geval bij metallic kleuren.

  3. Niet helemaal mijn kleur, je hebt wel erg mooie nagels! Dat zijn er 10 om jaloers op te zijn in mijn geval, haha (ik bijt op mijn nagels 😉
    x

  4. Mooi kleurtje. Ik vind de Sephora lakjes ook erg fijn. En wat betreft de hoeveelheid.. voor mij is dat wel ok, ik heb in mijn leven nog nooit een nagellak flesje opgemaakt 😳

Plaats een reactie