Een tijdje geleden heb ik deze nagellak gescoord bij Sephora tijdens een 3 voor €10,- actie. Super leuk natuurlijk, aangezien een nagellakje van Sephora normaal rond de €5,- kost. Ik nam onder andere dit zomerse kleurtje mee; Valentine. Vandaag laat ik jullie de swatches zien.

Ik vind de vorm van de nagellak flesjes van Sephora altijd erg leuk, maar veel zit er niet in (namelijk maar 5 ml). De kwastjes lakken zeer fijn en je kunt er ook heel precies mee lakken.

Ik koos voor dit super mooie fel roze kleurtje. Zeer geschikt voor de zomer. Hij is zeer opvallend en ik heb er ook heel veel complimentjes over gehad. De nagellak is erg dekkend, hij dekt al in een laagje, maar ik doe er altijd twee op zodat hij langer blijft zitten. Hij blijft ook vrij lang chip vrij, ik heb hem 4 dagen chip vrij gedragen met base- en topcoat. De nagellak van Sephora droogt ook redelijk snel, fijn dus als je haast hebt! Ik vind het zeker een aanrader als je van mooie felle kleurtjes houdt.


Valentine is te koop bij Sephora en kost €5,80.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Ah, dat is echt een mooi kleurtje! Lekker girly, vrolijk en zomers. Sephora nagellakjes zijn sowieso wel fijn. 🙂

Plaats een reactie