TEEEZ brengt een nieuwe collectie uit, namelijk de City Trip collectie. De collectie bestaat uit drie producten de Love Triangle Lipstick, Scandalous Nail Lacquer en Glitter Gossip Lash & Liner. Vandaag laat ik jullie de nagellak uit deze lijn zien.

De verpakkingen van TEEEZ vind ik altijd super leuk en vrolijk. De doppen zijn helemaal in de stijl van de collectie. In de City Trip collectie brengt TEEEZ 8 kleuren uit.

Hierboven zie je de kleuren Spa Retreat, Fireworks (een glitter topcoat) en Red Carpet. Ik vind de namen echt heel erg leuk. De nagellak lakt erg fijn en de dop ligt fijn in de hand. Het kwastje is niet te breed en zo kun je heel erg precies je nagels lakken. De nagellak dekt erg goed (behalve Fireworks dan, maar die moet ook over een andere basislak heen). Na een laagje is de kleur al dekkend. De nagellak blijft ook zeker 3 dagen chipvrij met een base- en topcoat. Ik vind ze erg fijn.


Foto met flits.

Foto zonder flits.

Spa Retreat is een hele mooie groene kleur met een glossy finish. Vooral in het licht vind ik deze mooi tot zijn recht komen omdat je dan de mooie glans ziet die de nagellak bevat. Het kleurtje zelf vind ik ook echt heel erg leuk, geen standaard groen maar een beetje donker groen. Hij dekt al na één laagje.


Foto met flits.

Foto met flits.

Red Carpet is een hele mooie berry rode kleur. In het licht kan het lakje nog een paarse gloed krijgen. Ook heeft deze een hoog glans gehalte. Ik vind dit ook weer een heel erg mooi kleurtje. Hij dekt ook na één laagje.


Foto zonder flits.

Fireworks is een hele feestelijke topcoat. Ik draag hem hier over Red Carpet, wat ik een heel mooi effect vind. Hij lakt fijn, maar hij is niet dekkend genoeg om op zichzelf te dragen. Ik heb hier twee laagjes gebruikt over de rode nagellak heen. Hij is erg glitterig!

 

Ik vind de nagellak erg mooi en ook zeker fijn in gebruik. De nagellak kost €4,90 per stuk, dus een prima prijsje. Voor TEEEZ verkooppunten kun je terecht op http://www.teeez.eu/#stores.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Leuke kleurtjes en wat een mooie finish hebben de Teeez nagellakjes! De topcoat is echt geweldig, net ijssprinkeltjes!

  2. Mooie lakjes zijn het, alleen ik denk zoals Miss Langhaar ook direct aan kerst kleurtjes! Grappig, want de zon scheen vandaag vol op, hihi! 😀

Plaats een reactie