Als laatste ga ik jullie iets vertellen over de nagellakjes die uitkomen in de Boudoir secrets collectie van TEEEZ. In totaal komen er 8 mooie pasteltinten uit in deze collectie, vandaag laat ik er 3 aan jullie zien.

Ten eerste wil ik iets vertellen over het uiterlijk van de flesjes, want zien ze er niet te schattig uit? Ik vind de versiering op de dop echt heel erg mooi. Ook vind ik de vorm van de flesjes leuk.

De kwastjes lakken heel erg fijn, ze zijn niet heel breed waardoor je precies kan lakken. Ook is de nagellak totaal niet stroperig of waterig, juist de goede substantie en ook dat lakt prettig.


Icy is een totaal niet dekkende nagellak. Maar dit is ook geen gewone nagellak, Icy zit vol met ultra fijne parel deeltjes die het nageloppervlak glad maken. Dat merkte ik zeker toen ik hem op deed. Om zo te dragen vind ik hem helemaal niet mooi, dan zie je mijn nagel er doorheen. Maar ergens onder (omdat hij de nagel zo glad maakt, dus kan je er makkelijk een ander kleurtje overheen aanbrengen) of juist er overheen (door de prachtige parel deeltjes, die glinsteren) vind ik hem wel heel mooi. Ik draag hier trouwens 3 laagjes.

 


Outta control is een prachtige pastel paars die heel erg goed dekt, ik draag hier twee laagjes. Zoals je ziet lakt de nagellak heel egaal, wat ik erg mooi vind. Ik vind dit een hele mooie paarse kleur voor het voorjaar. In dit kleurtje zit geen enkele vorm van shimmer.

 


Smooth is een prachtige opvallende roze kleur met een hele lichte shimmer erin. Ook deze dekt wederom erg goed, ik draag hier twee laagjes. Ik vind dit een heel erg mooi zomers kleurtje.

Ik ben echt dol op de nagellak die uitkomt in deze collectie. Ze kosten €4,90 per stuk, dus een prima prijsje. Ik vind vooral de Outta control en Smooth een aanrader, van de kleur Icy moet je houden, hij maakt je nagels wel heel erg glad. Voor TEEEZ verkooppunten kun je terecht op http://www.teeez.eu/#stores.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

Plaats een reactie