Vera Valenti, een voor mij nog onbekend merk. Ik kocht een aantal lakjes van dit merk op de markt in Frankrijk. Ik was er wel benieuwd naar en ze waren ook niet heel duur. Vandaag laat ik de kleur nr 5 zien. De kleuren hebben helaas geen namen, alleen maar cijfers.

Het flesje vind ik er wel leuk uitzien, hij is heel groot en er zit veel in (18 ml!). Wel vind ik de dop een beetje goedkoop ogen, maar hé, dat nemen we voor lief. Het kwastje vind ik erg prettig lakken, maar de geur van de nagellak. Bah, wat stinkt deze nagellak, het is nog erger dan de normale nagellak geur. Echt een hele rare geur.

De kleur vind ik wel mooi. Het is een zilver/roze nagellak. Het lakje lakt fijn, totaal niet stroperig, de nagellak is eerder aan de dunne kant. Ik draag hier twee laagjes met base- en topcoat. De nagellak blijft ongeveer 2 dagen chipvrij. Maar de geur, die lijkt me verschrikkelijk af. Ook als hij is opgedroogd ruik je het af en toe nog terug, nee dat is echt jammer.

Ik kocht deze nagellak van Vera Valenti op de markt in Frankrijk voor €2,00.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

Plaats een reactie