Sinds januari dit jaar heeft W.I.C. by Herôme weer een nieuwe collectie, namelijk Fancy Sweden. De naam verraadt het al een beetje, de kleuren zijn gebaseerd op het land Zweden. In totaal komen er zes kleurtjes uit in deze collectie. Ik laat er vandaag vier aan jullie zien.
 Untitled2647_zps3b65b872.png
Op de foto hierboven zie je  de kleuren Örebro, Malmo, Gothenburg en Stockholm. Er komen vrij veel verschillende tinten uit in deze collectie.
 Untitled2648_zps1cf10fa3.png

 Untitled2651_zpse3d93af1.png
Örebro is een mooie licht blauwe kleur, die erg goed dekt. Ik draag hier twee laagjes maar na één laagje is hij eigenlijk al dekkend genoeg. Het is een creamy lakje zonder enige shimmer erin. Örebro ligt midden in Zweden. Deze upcoming stad geeft haar naam aan deze blauwe lak.

 Untitled2652_zps0b06476e.png
Malmo is een mooie mint groene lak die zeer geschikt is voor de lente. Ook deze dekt weer super voor een lichte lak. Na één laagje is hij al dekkend genoeg. Ook deze is creamy en zonder shimmer. Ik vind dit echt een perfect kleurtje. Het lichte zeegroen is geïnspireerd op de havenstad Malmo, die grenst aan de Oostzee.

 Untitled2649_zps5fa3c2d6.png
Gothenburg is een mooie donker grijze lak. Ook deze dekt weer erg goed en bevat geen shimmer. Ik vind dit een heel draagbaar kleurtje, het past overal bij. Gothenburg is een levendige en gezellige winkelstad.

 Untitled2650_zpsa7c4959d.png
Stockholm is toch wel mijn favoriet uit de hele collectie. Deze prachtige donker blauwe kleur viel iedereen op. Ik kreeg veel complimentjes toen ik dit kleurtje droeg. Ook deze bevat geen shimmer en is zeer creamy. Dekt wederom erg goed. Uiteraard is dit lakje vernoemd naar de hoofdstad van Zweden.

 

Naast deze vier lakjes, zijn er ook nog twee andere. Helsingborg is een fel roze lak en Uppsala een fluweel roze. Ik ben erg tevreden over bovenstaande kleuren. Ik vind ze alle vier mooi en ze lakken erg fijn. Ook blijven ze prima zitten met een base- en topcoat. De Fancy Sweden collectie van W.I.C. by Herôme is verkrijgbaar bij de Douglas.

W.I.C. by Herôme nagellak – €7,50 per stuk.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. W.I.C heeft altijd prachtige lakjes! Ik denk dat ik de mint groene ga kopen voor de lente. I am so excited. Super leuke log ik lees hem graag.
    With lots of Love,
    Hanna

Plaats een reactie