Herôme brengt weer een prachtige limited edtion uit. Dit keer zijn de kleurtjes gebasseerd op Rusland. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van de zes kleurtjes die er in deze collectie uitkomen.
 Untitled2380.png
 Untitled2381.png
De zes kleurtjes die uitkomen zijn van links naar rechts: Samara, Kazan, St. Petersburg, Perm, Volgograd en Yekaterinburg.

 Untitled2382.png
Samara is een prachtige rood/paarse kleur. Hij dekt erg goed, ik draag hier twee laagjes. Deze kleur bevat geen shimmer. Ik vind de kleur echt super classy, zeker een aanrader! De nagellak is vernoemd naar een miljoenenstad.

 Untitled2383.png
Kazan is een frosty roze kleur. Voor dit kleurtje heb je wel twee laagjes nodig. Hij lijkt een beetje streperig op de foto, maar in het echt valt dat wel mee. Ik vind het een schattig kleurtje!

 Untitled2384.png
St. Petersburg is een prachtige gouden lak met erg veel shimmer! Ik draag hier twee laagjes en vind dit echt een prachtig lakje. De nagellak is vernoemd naar de bekende stad Sint Petersburg.

 Untitled2386.png
Perm is wat mij betreft de parel van deze collectie. Wat een prachtige nagellak! Perm is paars/rood met heel veel glitters. Ook zit er een beetje goud in. Ik draag hier twee laagjes. Perm is de naam van een grote Russische stad, een stad die bekend staat om haar theaters.

 Untitled2385.png
Volgograd is een felle rode kleur. Hij dekt goed, ik draag hier twee laagjes. Dit felle rood komt ook vaak terug in de bekende matroesjka poppen van Rusland.

 Untitled2387.png
Yekaterinburg is een zilver/groene frosty kleur. Hij dekt niet in één laagje, maar met een tweede laagje er overheen ziet hij er prima uit.

 

Ik vind de Stylish Russia collectie van W.I.C. by Herôme echt een aanrader. Vooral Perm en Samara zijn mijn favorieten. De collectie ligt vanaf nu in de winkels. De nagellak kost €7,50 per stuk, of twee stuks voor €12,50.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

30 reacties

  1. Die eerste kleur vind ik het allermooiste, wauw! En Volgograd vind ik ook mooi. Wel hele moeilijke namen om uit te spreken trouwens, haha. X

  2. Perm vind ik echt een prachtig kleurtje, jeeetje! Love. Er zitten wel een paar aparte namen in de collectie, haha. Maar hey, wat verwacht je anders van la Rusland? :p

  3. Ramona Bruijgom Reageer

    Wauw wat zijn ze vet zeg, alle kleurtjes stuk voor stuk!! 😯

Plaats een reactie