In Frankrijk kocht ik de markt drie lakjes van het merk ‘Yes Love’. Ik kende het merk nog niet, maar de nagellakjes waren vrij goedkoop dus kocht ik er drie voor €5,00. Vandaag laat ik jullie de eerste zien, namelijk nummer 17 – een knal roze kleur! Kijk mee naar de swatches.

De flesjes vind ik er wel leuk uitzien. Ja, ze ogen misschien wat goedkoop, maar ze zijn niet lelijk. De kwastjes zijn vrij breed, maar lakken prima.

Het kleurtje is echt een eyecatcher. Hij is knalroze en af en toe lijkt hij ook wel neon roze. Hij dekt erg goed. Eigenlijk heb je maar een laagje nodig, maar ik doe er altijd standaard twee op. De nagellak blijft ook best lang zitten, alleen de randjes beginnen te slijten na een paar dagen. Ik ben verbaasd over de kwaliteit van deze nagellak.

Zo pretty! De foto is trouwens gemaakt zonder flits. Hij is echt heel erg opvallend en ook erg leuk om op je tenen te dragen.

 

Ik weet helaas niet of dit merk ook in Nederland verkrijgbaar is. Ik kende het verder nog niet en kocht het dus op de markt in Frankrijk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

 1. Ja het is in Nederland verkrijgbaar op marktjes en braderieen. Je kunt het ook bij soort ebayachtige winkeltjes halen. In Breda zit bijvoorbeeld zo’n chinese gadget prullen winkel. Daar kosten de lakjes ongeveer 1,50 p.s. Maar eigenlijk was je nog best duur uit. Want bijna overal op vakantie heb je een nagellak al voor 1 euro. Heb vorig gaande jaren best wat mee genomen er van 🙂

 2. Mooie kleur!
  In de zomer zijn zulke kleuren echt favoriet bij mij! Inderdaad ook een geweldige knal tint voor op je teennagels. Slippertjes aan en gaan! hahaha
  En door de fijne prijs kun je verschillende kleurtjes proberen!

  Ik zal het in Nederland ook eens in de gaten houden of ik het merk ergens tegenkom want dan ga ik zeker een paar kleuren proberen! Thanks voor de tip!

  Xxx

 3. Heel mooi kleurtje! Ik vind het potje eigenlijk wel heel erg leuk en vind hem er niet zo goedkoop uitzien haha.

 4. Ziet er leuk uit! Ik heb er twee van m’n huisgenootje gekregen.. maar die lijken nogal waterig en doorzichtig. Ga ze binnenkort proberen!

 5. Mooi kleurtje! Maar ik heb wel genoeg roze lakjes dus ik mag hem zelf niet kopen :$

Plaats een reactie