Ik ben zo iemand die echt kan genieten van lekkere geurtjes. Het is dan ook niet gek dat ik een heleboel parfum in mijn bezit heb. Toch zijn er altijd een aantal flesjes waar je eerder naar grijpt dan andere. Vandaag laat ik jullie vijf geurtjes zien die ik op dit moment veel gebruik!


DKNY Be Delicious
Een geurtje dat ik nu alweer een hele tijd heb is DKNY Be Delicious. Ik vind dit een ontzettend lekkere en frisse geur. De geur is altijd goed aanwezig, maar niet te overheersend. Hij blijft lekker lang hangen waardoor ik hem ’s avonds vaak nog ruik. Deze draag ik heel erg vaak.


Guess Seductive
Dit parfum heb ik nog niet zo heel lang in mijn bezit. Ik scoorde hem laatst voor een klein prijsje bij de Kijkshop. Dit geurtje is in veel winkels in de uitverkoop (Action, Kijkshop en Kruidvat). Ik vind het een heerlijke vrouwengeur. Hij is een stuk zwaarder dan DKNY Be Delicious dus ik zou deze wat minder snel overdag dragen. Ik vind het een perfecte avondgeur of om te dragen naar een feestje. Ook deze blijf goed hangen.


CK One Shock
CK One Shock kon ook niet ontbreken in dit rijtje. Dit vindt mijn vriend namelijk mijn lekkerste geurtje. Altijd als ik deze draag zegt ie dat ik lekker ruik. CK One Shock is een vrij zoete, maar toch warme parfum. Ik zou dit als een ‘zachte’ geur omschrijven, omdat hij niet te overheersend is maar je hem toch goed ruikt. Deze is perfect voor overdag.


Lady Gaga Fame
Zoals je kunt zien heb ik dit parfum al flink gebruikt. Fame vind ik echt een bijzondere geur. Ik vind dit echt een mysterieuze, sensuele en heel vrouwelijk geur. Ik weet echt niet hoe ik dit moet omschrijven! Mensen die het parfum kennen weten denk ik wel wat ik bedoel. Dit geurtje blijft wel wat minder lang hangen dan bovenstaande geuren, maar is ook weer goedkoper dan de anderen.


S. Oliver Soulmate
Soulmate van S. Oliver is een fruitige, warme geur. Het geurtje is vrij basic, maar daardoor vind ik hem perfect om even snel op te sprayen. Deze geur bevat musk, waar ik echt een groot fan van ben. Dit is eigenlijk zo’n parfum waar je iedere vrouw wel blij mee maakt. Ik denk dat dit zo’n geur is die iedereen wel lekker vindt. Daarnaast is hij heel betaalbaar (cadeautip)!


Wat zijn jouw favoriete geurtjes?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik vond FAME ook echt heerlijk! Nu helaas op, maar ik denk dat ik ‘m nog wel een keertje opnieuw ga kopen.

  2. Fame heb ik nog nooit geroken eigenlijk maar mijn favoriet is wel Bruno Banani Pure Women meer een budget geurtje.

  3. Bruno banani dangerous woman! Dan zegt mijn vriend dat ik ook zo lekker ruik. En toch ook bij die van axe anarchy voor vrouwen, maar die komt alleen met een axe anarchy for women pakket..

Plaats een reactie