Een parfum die ik al langere tijd wilde was Ed Hardy Love & Luck. Ik had hier ooit een proefje van ontvangen, die ondertussen helemaal op is, omdat ik hem zo lekker vind. Ik kwam er maar niet aan toe om hem te kopen, maar heb hem laatst toch gekocht, omdat ik hem heerlijk vind ruiken. En niet alleen de geur is geweldig, de flacon ook!

Ik vind de flacon er heel erg mooi en strak uitzien. Het japanse meisje erop vind ik ook heel erg mooi staan. Om bij de parfum te komen, moet je het bovenste gedeelte eraf trekken. Ik heb trouwens de 50 ml vorm.


Als ik dit geurtje op heb, voel ik mij heel vrouwelijk en fris. Het is zeker een zomers geurtje, fris en totaal niet zwaar. Hij blijft heel erg goed hangen, en aan het eind van de dag ruik ik hem nog. De topnoten van deze geur zijn: bergamot en bloedsinaasappel. De hartnoten zijn zwarte bes, roze peper, nectarine, jasmijn en pruim. De basisnoten zijn: muskus, ceder, sandalhout en patchouli. Ik vind deze parfum zeer fruitig en bloemig ruiken, heel meisjesachtig. Hij is niet heel zoet, maar wel lekker fris.


Dit geurtje is zeker geschikt voor overdag, omdat hij helemaal niet zwaar is. En de flacon is ook gewoon een plaatje op je wastafel. Ik vind dit een frisse jonge geur voor vrouwen, zeker een aanrader voor in de zomer.


Ed Hardy Love & Luck wordt verkocht bij de bekende parfumerieën.
100 ml > €65,00
50 ml > €49,00

Ik kocht deze parfum bij een benzinepomp (wegens een actie waar we voor hadden gespaard), en mij kostte de 50 ml versie €30,00. Ik vind de parfum zeker een aanrader, hij is niet alleen mooi, hij ruikt ook nog eens heerlijk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie