Laatst kreeg ik vier parfum samples opgestuurd van het merk Thierry Mugler. Het leek me wel leuk om ze allemaal in een artikel te reviewen, omdat als ik ze apart review het hele korte artikelen worden. Ik heb dus vier geuren, A*men (voor mannen), Alien, Womanity en Angel. A*men is een eau de toilette, de andere drie zijn eau de parfum.

Ik kreeg de samples in een mooi doosje, wat toch iets extra’s geeft. Leuk! Ik kan verder niet oordelen over de full size parfum, maar ik zal wel naar aanleiding van een plaatje vertellen wat ik van de flacon vind.

Womanity

Womanity vind ik een hele vrouwelijke geur. Erg zoet, maar toch ook sexy. Ik vind de flacon er mooi uitzien, stoer, maar toch vrouwelijk. De parfum bevat de noten vijgen met sappige, fruitige en melkachtige vruchtvlees. Het hart bestaat uit kaviaar. Ten slotte bevat de parfum nog de elegantie van houtnoot. Ik vind de geur erg fris, lekker voor in het voorjaar of in de zomer. Ook erg draagbaar voor overdag omdat hij vrij licht is. Zeker een heerlijke geur. Deze geur is navulbaar.
Prijzen:
10 ml > €20,00
30 ml > €49,00
50 ml > €69,00
80 ml > €89,00

 

Alien
Natural spray (niet navulbaar)
Alien vind ik zelf echt een heerlijke geur. Hij ruikt erg naar bloemen en is wederom erg vrouwelijk. Ik vind het flesje erg mooi, ik hou sowieso van paars, en met de combinatie van goud zie hij er erg classy uit. Alien bevat de noten Sambac Jasmijn, vervolgens ruik je houtachtige geurtoon van Cashmeran en ten slotte ruik je een amberachtige noot met de levendige nooit van witte amber. Ik vind dit echt een heerlijke parfum, zowel geschikt voor overdag als ’s avonds. Ik vind dit echt een herfstgeurtje. Hij is denk ik wel iets te zwaar van geur voor de wat jongere dames. De geur is net als de andere navulbaar.
Prijzen:
30 ml > €57,00

 

Angel
Étoile (Star - navulbaar)
Angel heeft een hele mooi stervorimge flacon. Een mooie grote ster, vol met parfum, wie wil dat nou niet. Angel is een geur die totaal niet bij mij past, maar daardoor niet minder lekker. Ik vind hem erg kruidig ruiken en vrij zwaar. De geur bevat rode vruchten, suikeramandelen, vanille en patchouli. De geur wordt omschreven als oosters, en daar ben ik het zeker mee eens. Ik vind de geur perfect voor volwassen dames. Draagbaar is hij zeker wel. Ook deze parfum heeft een navulbare vorm.
Prijzen:
25 ml > €59,90
50 ml > €89,50

 

A*men
Metal (Navulbaar)
A*men heeft een prachtige flacon en ik vind dit echt een heerlijke geur voor mannen. Het is natuurlijk wel moeilijker beoordelen, maar ik vind hem lekker ruiken. De geur bestaat uit een pittige houtachtige oriëntaalse geur. Eigenlijk de manlijke variant van Angel. Ook deze ruikt kruidig, maar voor een man vind ik dat lekker. De parfum is stoer, en zwaar, maar niet té zwaar. Hij overheerst zeker niet. Je hebt verschillende flacons, ook navulbare.
Prijzen (metalen):
100 ml > €86,00.

 

Ik vind vooral Alien en Womanity aanraders voor de vrouwen. Ik vind die geuren heerlijk, maar je moet altijd in je achterhoofd hebben dat dit voor anderen anders is. Ik geef alleen maar mijn mening over de geuren. Lijkt jou een geur van Thierry Mugler lekker?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie