Een hele tijd geleden, kreeg ik deze make-upjes van mijn ouders, nadat ze een weekendje naar België waren geweest. Het zijn twee producten van 2B, een merk dat eerst nog verkrijgbaar was in Nederland, nu is het hier volgens mij niet meer verkrijgbaar, maar nog wel in België. Ik heb een mineral blush en een duo baked eyeshadow.Mineral blush in de kleur 03 (€4,95).
Ik vind de verpakking van de blush erg leuk. Hij is gewoon simpel, met een leuk kleurtje en een verpakking die goed open en dicht gaat. Het kleurtje is erg mooi, de blush is goed gepigmenteerd en geeft een subtiele blos. Als ik deze blush op heb, geeft het mij een erg gezonde glow. Het is een licht roze kleur met een hele kleine shimmer erin. Heel erg geschikt voor overdag en zeker geschikt voor dames met een wat lichtere huid. Bij mij zie je hem opzich wel goed, maar ik denk dat als je wat donkerder bent dat hij dan niet echt zichtbaar is. De blush heeft geen nare geur en kruimelt ook niet. Mijn kwast pakt ook makkelijk de kleur op.

Duo baked eyeshadow in de kleur 02 (€5,95).
Ik vind de verpakking er ook erg mooi uitzien, ook deze opent goed en sluit goed. Ik ben echt gek op baked eyeshadows, omdat het pigment meestal erg goed is. Dus ik was ook erg benieuwd naar deze. Het is een donkergrijze en lichtgrijze kleur, die erg mooi met elkaar te combineren zijn. Toen ik swatches ging maken was ik meteen verrast. Er kwam echt heel veel pigment af. Ook kwam er bijna geen extra poeder vrij, dus er is weinig fall out bij deze oogschaduw. Je kunt ze zowel nat als droog aanbrengen, nat geeft een intenser resultaat.


De blush zie je niet zo heel goed omdat hij dicht bij mijn huid ligt, maar hij is goed gepigmenteerd. En de baked eyeshadow, need i say more? Pigmentatie is super. De swatches zijn droog aangebracht.

Ik vind de producten van 2B dus erg fijn, jammer dat ik ze net nu ontdek, nu ze niet meer in nederland verkrijgbaar zijn, tenminste niet meer bij mijn kruidvat. Als je een keer in België komt zou ik er zeker naar kijken, de producten zijn verkrijgbaar bij de DI en de Kruidvat. De blush kost €4,95 en de duo baked eyeshadow €5,95, prima prijsjes dus!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Goh wat een mooie pigmentatie. Ik had nog nooit van het merk gehoord. De blush zal wel een mooie gloed geven!

  2. In België zijn ze ook nog te koop bj de Kruidvat 🙂 En niet enkel bij de DI.
    Ik heb trouwens ook die blush! Werkt heel fijn!

  3. Eigenlijk kijk ik nooit naar het 2B schap, maar dat moet ik echt eens doen! Die blush lijkt mooi.x

Plaats een reactie