Op de valreep voor kerst heb ik nog een geurreview voor jullie. Ik vind geuren altijd heel erg geschikt om cadeau te doen voor kerst. Dit najaar introduceerde 4711 ACQUA COLONIA Pink Pepper & Grapefruit.

ACQUA COLONIA is een creatie van het 4711 ‘Traditionshaus’ dat zich bevindt in de Keulense Glockengasse. De naam 4711 staat voor een superieure kwaliteit, een lange en succesvolle geschiedenis en bovenal een befaamde geurenkennis. De schoonheid van de natuur was de inspiratiebron voor de ACQUA COLONIA geuren, elke met hun eigen karakter. Ze stimuleren ons lichaam, onze emoties en onze zintuigen dankzij een uitgekiende mix aan natuurlijke ingrediënten.


De flacon vind ik echt heel erg mooi. Het glas is prachtig bewerkt waardoor het gelijk een luxe uitstraling krijgt. Toen ik allereerst de geur zag: pink pepper & grapefruit was ik er erg benieuwd naar hoe deze geur dan zou ruiken. Het is namelijk geen alledaagse combinatie van twee producten.


De twee ingrediënten van deze geur vormen samen een frisse, energieke compositie die het humeur een boost zou moeten geven. De grapefruit ruik je goed in deze parfum omdat de geur lekker fris is. Om het wat spicier te maken is er ‘pink pepper’ toegevoegd. Dit maakt de geur iets minder zoet en geeft het meer kracht. De geur geeft je echt een opkikker, want je bent meteen wakker en ready to go zodra je deze parfum hebt aangebracht!


Naast de Eau de Cologne, is Pink Pepper & Grapefruit ook beschikbaar als verfrissende Bath & Shower Gel in een handige pompflacon.


4711 ACQUA COLONIA Pink Pepper & Grapefruit Eau de Cologne, 50 ml – €18,95
4711 ACQUA COLONIA Pink Pepper & Grapefruit Eau de Cologne, 170 ml – €35,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Wat een ongelofelijk mooie flacon! En de geur klinkt ook heerlijk, ik vind grapefruit altijd lekker ruiken en in combinatie met peper lijkt het me heel bijzonder!

  2. Wat leuk, doet me echt denken aan vroeger, het flesje Eau de Cologne dat mijn oma altijd in haar tasje had. Ben heel benieuwd naar de geur.

  3. Zo’n mooie flacon! Hij klinkt erg lekker. Ik ben zelf verzot op de geur van grapefruit

Plaats een reactie