Wat ik toch wel mooi vind aan nagellak, is al ze een aparte finish hebben. Vandaag heb ik er weer zo eentje voor jullie. Een hele tijd terug scoorde ik Aztec van Accessorize, een prachtige duochrome lak.

De verpakking van de Accessorize nagellak oogt wat simpel. Ik vind sowieso het logo van het merk een beetje een kinderlijke uitstraling hebben. Maar desalniettemin heeft Accessorize wel een aantal mooie lakken in hun collectie. Eerder liet ik al deze zien, die ook wat specialer is dan de standaard kleuren. Maar nu wordt het tijd dat Aztec eindelijk eens aandacht krijgt. Ik heb hem al zo lang, maar steeds vergat ik er foto’s van te maken. Terwijl deze kleur gewoon een plaatsje verdient op mijn website.


Wat zo apart is aan duochrome nagellak is dat het eigenlijk een nagellak is met verschillende kleuren. Bij deze kun je het ook goed zien. De ene keer oogt de kleur paars, om er vervolgens weer groen/goud uit te zien. En dat maakt het gewoon een feestje om naar te kijken. Ik draag twee laagjes van de nagellak, maar om hem optimaal dekkend te krijgen kun je denk ik het beste drie laagjes gebruiken. Het kwastje van de nagellak is standaard.


De houdbaarheid is over het algemeen prima. Het enige vervelende is dat hij snel van de bovenste randjes slijt. Dat kun je een beetje zien op de foto. Deze foto heb ik een dag nadat ik de nagellak heb aangebracht gemaakt.


Ik vind Aztec een hele toffe kleur. Zelf doet hij me een beetje aan zeemeerminnen denken. Ik vind de gouden glitters het geheel een sprankelende uitstraling geven. Aztec is te koop bij de Accessorize.

Accessorize nagellak, Aztec – €5,90
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Ik heb em ook. Echt mooi 🙂 Dit is trouwens ook een dupe van Orly Space Cadet (een lak die nauwelijks meer te krijgen is).

  2. Wat een gaaf kleurtje Wist niet dat Accessorize ook nagellakjes verkocht, maar dit zit er wel heel goed uit!

  3. Ik wist helemaal niet dat ze nagellak verkochten, heel mooi kleurtje! Jammer van de tipwear maar dat lost een goede top coat dan weer op, ik ga hem eens in de winkel bekijken (:

  4. laura akker Reageer

    Essence had die een tijd geleden ook.. bij de oude collectie. Super kleurtje.

Plaats een reactie