Deze twee blushes heb ik al heel lang in bezit, bij de ene zie je de pan ook al. Ik heb ze gekocht in Duitsland bij de DM als het goed is en ze waren denk ik ongeveer €4,00. Maar oooooh wat ben ik blij met deze cream blushes!

Lees snel verder!

Het uiterlijk vind ik niet zo speciaal maar ook niet lelijk. Ik heb 2 kleuren, 01 nordic rose (links) en 02 soft copper. Ik ben vooral erg te spreken over soft copper, die is zo mooi op mijn licht getinte huid. De blushes brengen fijn aan en je kunt ze goed uitsmeren, wat ik vooral heerlijk vind is dat de geur zo lekker is, ik zou ze al alleen kopen voor de geur! Echt heerlijk, als je een keer in de dm komt in duitsland moet je er echt even aan ruiken! De kleurtjes zijn ook super mooi en ik zou er wel meer willen kopen maar er zijn helaas maar 2 kleuren. (nouja ik weet niet hoe het nu precies is, maar de laatste keer dat ik er was hadden ze maar 2 kleuren). Ik vind dit echt perfecte cream blushes, voor een goedkope prijs. Ze zijn niet zo hard dus je kunt ze makkelijk uitsmeren!

Zekers te weten:

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie