Voor de leuke webshop www.kisskissbangbang.nl mocht ik twee Anatomicals fruity lipglosses uittesten. Een merk, waar ik zelf nog nooit van gehoord had en dus ook geen ervaring mee had. Maar ik vind het altijd leuk om nieuwe merken uit te proberen. Ik kreeg twee smaken/geuren/kleuren Super randy cherry brandy en Harder, harder pina colada. Ik vind de namen echt heel erg leuk.


De lipglosses komen in leuke, kleurrijke doosjes. Waarop de naam van het merk staat en de kleur.

De lipglosses komen in tubes, iets waar ik zelf niet zo heel erg fan van bent, puur omdat ik altijd te lomp knijp waardoor er te veel uit komt. Maar voor de rest is het wel fijn om mee te nemen en snel op te doen. Ik vind het uiterlijk van de lipgloss ook erg leuk, gewoon simpel en niet te veel versiering. Ik kreeg dus twee verschillende. Super randy cherry brandy is de rode en Harder, harder pina colada de oranje. De lipglosses zijn vrij dun, maar dat vind ik wel fijn, want het geeft dan geen plakkerig gevoel op je lippen. Ze ruiken allebei erg lekker, niet echt chemisch dus dat is ook prettig. Verder voelen ze gewoon zacht aan op je lippen, maar je moet wel vaak bijsmeren want een maaltijd overleven ze niet. Ze laten overigens ook geen kleur achter, ze zijn gewoon transparant op je lippen.

Ik heb ze even geswatcht, maar niet op mijn lippen, want daar zijn ze dus gewoon transparant. Maar zo zien ze eruit op mijn hand.

Pluspunten:

  • Leuk uiterlijk
  • Plakken niet
  • Fijne geur
  • Prijs (€4,99 per stuk)
  • Voelen fijn aan op je lippen

Minpunten:

  • Blijven niet super lang zitten
  • Alleen online verkrijgbaar
  • Geven geen kleur af op je lippen

Ik vind het fijne lipglosses, zeker als je van transparant houdt, zou ik deze kopen. Maar als jij meer van opvallend houdt, is dit te saai voor jou. Ik vind ze in ieder geval erg fijn en ze hebben een fijn prijsje. Ze zijn dus verkrijgbaar op www.kisskissbangbang.nl en voor meer informatie moet je daar ook even kijken.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Zien er wel leuk uit, maar vind ze toch iets te prijzig voor zo’n lipgloss, Koop ik er liever één van Essence of Catrice.

Plaats een reactie