BABOR is een merk waar ik nog geen ervaring mee had. Deze winter komt het merk met een aantal mooie producten uit. Ik kreeg twee producten die ik voor jullie uit mocht proberen. Wat me meteen opviel zijn de prachtige verpakkingen, goud, ik houd er van.

De producten die ik kreeg om te testen zijn de Ultra brilliant lip gloss in de kleur clear shine, die zat trouwens ook nog in een mooi doosje, en de Eye shadow & liner two in one in de kleur violet.

Ik vind de producten er heel classy uitzien, totaal niet goedkoop, wat je heel vaak hebt bij gouden verpakkingen. Boven zie je het eye shadow & liner two in one product en onder de lipgloss.

 

Als eerste ga ik jullie iets vertellen over het twee in een product.

BABOR Eye shadow & liner two in one – 01 violet (€21,00)
Ik moet jullie meteen toegeven ik heb het niet zo met twee in een producten. Maar mijn mening is compleet veranderd toen ik dit product testte. Ik wil het eerst even hebben over de verpakking die ik, zoals ik al zei, erg mooi vind. Het product heeft dus twee kanten, aan de ene kant zit een soort van spons applicator met daarop oogschaduw en aan de andere kant zit gewoon een oogpotloodje. Ik heb de kleur violet, een mooie paarse kleur.

De applicator met de oogschaduw eraan. Dit is echt ideaal voor in de crease!

Het mooie donkerpaarse potloodje.

Maar waarom vind ik dit product nou zo fijn? De oogschaduw is perfect voor in de crease, met de handige applicator kun je precies in de crease komen. Je hoeft het alleen nog uit te blenden en klaar is kees. De applicator neemt ook nog eens goed product op, en de oogschaduw is heel erg gepigmenteerd. Met een lijntje op je oog, met het potloodje, ben je eigenlijk al klaar om te gaan. Ik vind dit echt ideaal om mee te nemen. Ik had niet verwacht dat ik dit een top product zou vinden, maar deze ga ik zeker vaak gebruiken. Het potloodje is vrij zacht en ook nog goed te smudgen, hij blijft ook goed op de waterlijn zitten.

Links de oogschaduw, midden het potloodje en rechts de oogschaduw over het potloodje. Pretty colors, huh!

 

Dan ga ik jullie iets vertellen over de transparante lipgloss.

BABOR Ultra brilliant Lip gloss – 11 clear shine (€14,50)
Ook kreeg ik deze transparante lipgloss om te testen. Ik heb zelf niet zo veel met transparante kleurtjes, ik vind het een beetje saai. Maar glans geeft deze lipgloss zeker. Ook bij dit product vind ik het uiterlijk echt heel erg mooi. De lipgloss heeft een fijne applicator, namelijk een kwastje. Ik vind dat zelf erg prettig werken. Hij is vrij dik en plakkerig, maar daar stoor ik mij niet aan, dan blijft hij langer zitten. De geur is vrij sterk, het doet me denken aan vanille wat ik wel lekker vind, maar het kan ook erg storend zijn. Hij blijft namelijk wel een tijdje hangen. Ik vind dit product erg mooi over een matte lipstick, of een gewone lipstick voor extra glans!

Mijn lippen zonder iets.

Mijn lippen met de gloss.

 

Ik ben heel erg tevreden over deze mooie producten uit de wintercollectie van BABOR. Ja ze zijn wat aan de hoge kant, maar vooral de Eye shadow & liner two in one vind ik zeker een hele grote aanrader. Hij is ook nog in een bruine kleur verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je kijken op www.babor.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

Plaats een reactie