Een tijdje terug was de gel-look nagellak helemaal hip. Toen ik Engeland was, zag ik de populaire Gelly Hi Shine Nail Paint van Barry M. Natuurlijk kon ik het niet laten om wat mooie kleuren uit te zoeken. Vandaag laat ik ze aan jullie zien!

Sommige van jullie vragen zich af wat Gelly Nail Paint zich inhoudt. De gel-look zorgt er eigenlijk voor dat je nagellak nog eens wat extra glanst. Er zit dus eigenlijk een glanslaag overheen waardoor het bijna op gel nagellak lijkt.


Allereerst heb ik deze mooie diep/rode paarse kleur genaamd Pomegranate. Deze kleur is echt super glanzend, maar dat is natuurlijk ook de hele bedoeling van de nagellak. De kleur vind ik erg geschikt voor de herfst, hij is mooi donker. Ook dekt hij erg goed, eigenlijk was één laag al genoeg, maar ik draag hier twee lagen. De Gelly Hi Shine Nail Paint lakt ook erg fijn. Hij laat geen strepen achter, maar lakt mooi egaal.


Daarnaast heb ik nog een mintkleur. Dit is Greenberry. Ook deze lakt eigenlijk heel erg goed in één laag. Deze kleur is super opvallend en erg leuk voor het voorjaar!


Tot slot mijn favoriet: Papaya. Papaya is een prachtige zalmroze/peachy kleur. Ook hiervan is de dekking erg goed. De nagellak blijft goed zitten en hij lakt fijn. Hij blijft zo’n vier dagen chipvrij met een base- en topcoat. Dus dat vind ik zeker een pluspunt! Daarnaast is dit toch gewoon een schattig kleurtje?


Zoals je misschien wel gemerkt hebt, ben ik enthousiast over deze nagellak. Ik vind het effect erg leuk en de kleuren zijn ook super mooi. Barry M. is helaas wat lastiger verkrijgbaar in Nederland, maar je kan het ook gewoon online kopen! Bijvoorbeeld bij The Make Up Spot. Daar kosten ze €5,25 per stuk.

Barry M. Gelly Hi Shine Nail Paint, Pomegranate
Barry M. Gelly Hi Shine Nail Paint, Greenberry
Barry M. Gelly Hi Shine Nail Paint, Papaya
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

26 reacties

  1. Greenberry heb ik echt heel veel gedragen afgelopen zomer!! Papaya vind ik ook erg mooi, leuk voor straks weer in het voorjaar 🙂 Nu gaan de donkere lakjes weer op mijn nagels.

  2. Ligt het aan mij of zijn ze mat? Maar wel hele mooie kleurjes, vooral de eerste 2!

  3. Ik vind ze eigenlijk alledrie heel mooi, maar de eerste is mijn favoriet voor deze tijd van het jaar!

  4. Ik heb er zo’n spijt van dat ik Papaya niet gekocht heb tijdens mijn tripje naar Newcastle. Wel nam ik toen Blue Grape mee uit de Gelly Nail Paints collectie en die is ook wel errrg gaaf, omdat het een echte felle kobaltblauwe kleur is. Ik vond ‘m trouwens ook errrg fijn lakken én bij mij is hij bijna een week lang mooi gebleven. Pluspunten voor Barry M!

Plaats een reactie