Toen ik in Engeland was, moest ik uiteraard wat nagellakken van Barry M kopen. Ik kwam ook een limited edition tegen, waarin dit kleurtje genaamd ‘A’ zit. Ik vond het wel een mooie opvallende kleur, dus nam ik hem mee.

Dit is niet mijn eerste lakje van het merk. Ongeveer drie jaar geleden maakte ik kennis met dit mooie merk. Ik ben zeer tevreden over de nagellak van Barry M. Ze hebben mooie kleuren en de kwaliteit is prima voor de budget prijs. Daarom twijfelde ik ook niet om dit mooie kleurtje mee te nemen.

Ik vind het leuk dat deze limited edtion zo’n vrolijke dop heeft. Ik vind het zelf wel een leuke extraatje. De kleur die ik heb is ‘A’, een kleur die op het eerste gezicht misschien een beetje roze lijkt. Hij is echter rood/roze. Ligt het aan mij, of doet jullie die naam ook aan een bepaalde serie denken ; -)!


Bij deze nagellak merk ik toch wel verschil met de andere. De dekking valt me namelijk een beetje tegen. Bij zo’n opvallende kleur verwachtte ik wel dat hij in twee laagjes zou dekken. Op bovenstaande foto’s kun je zien dat dat een beetje tegenvalt. Ik heb namelijk een kalkplekje op de nagel van mijn ringvinger, en die is nu dus nog gewoon zichtbaar. Deze kleur zou denk ik optimaal zijn bij drie laagjes. De kleur zelf vind ik verder wel erg mooi. Het is zoals ik al zei een mooie rood/roze kleur.


De nagellak van Barry M blijft wel een paar dagen prima zitten met een base- en topcoat.

 

Ik vind ‘A’ een mooi kleurtje alleen valt de dekking helaas een beetje tegen. Ik ben verder nog steeds te spreken over de nagellak van Barry M. Het kan best zijn dat bij deze limited edition de nagellak wat minder dekkend is. Barry M is helaas niet in Nederland te koop. Wel kun je het merk in een aantal Nederlandse webshops vinden.

Barry M Limited Edtion, A
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. De kleur is erg mooi, jammer dat hij niet zo goed dekt. Ik vind het zelf wel fijn als een lakje in twee laagjes dekt. Anders moet je steeds zo lang wachten en daar heb ik echt het geduld niet voor, haha!

  2. De kleur vind ik ook erg mooi maar de dekking valt inderdaad erg tegen..niet wat gewend ben van deze lakjes 🙂

Plaats een reactie