Voor de heerlijke webshop www.sillysoap.nl mocht ik een aantal verzorgingsproducten uittesten. Ik heb al een zeepje en een bathbomb behandeld maar vandaag is het tijd voor de bath truffles! Het leuke is, is dat silly soap deze bath truffles zelf maakt! En geloof me, ze zien er heerlijk uit!

Benieuwd? Lees snel verder!

Ik moet je zeggen dat ik eerst helemaal niet wist wat bath truffles waren en hoe ze werkte, tot ik op de site ging kijken. Hij werkt eigenlijk hetzelfde als de bath bomb die ik eerder behandeld heb.

Gebruiksaanwijzing:
Het onderste gedeelte van de truffle stop je in bad onder stromend water, zodra de truffle begint te bruisen komen de verzorgende olien en heerlijke geuren vrij. Het toefje is verwerkt met sheabutter, hou het even onder warm water zodat je er lekker mee kunt scrubben.

Ik heb er nu een gebruikt en kan je zeggen dat ze heerlijk zijn! Ik zou voor jullie de geuren nog even proberen te omschrijven.

Truly Madly Deeply:
Deze geur doet me heel erg denken aan rozen. Ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven maar daar komt het in de buurt. Zeker een romantische en heerlijke geur! Er zitten ook kleine rozenknopjes in, zoo cute!

Jasmine Flower:
De naam zegt het al, hij ruikt naar jasmijn. Het is een heerlijke geur, echt vrouwelijk. Ja deze ruikt ook heerlijk!

Candy Rose Bud:
Ook deze ruikt weer een beetje naar rozen, alleen dan veel zoeter. Ook hier zit er een rozenknopje bovenop.

Toffee & Lime:
De naam zegt het al, hij ruikt naar toffee met een vleugje limoen. Echt een heerlijke geur combinatie en vooral ruikt hij heel fris!

Ik ben zeer overtuigd van deze bath truffles, vind ze echt heerlijk!
Per stuk kosten ze €2,50, maar als je de trufflebox besteld krijg je ze alle vier voor €8,00! Ze zijn te koop op www.sillysoap.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

Plaats een reactie