Wisten jullie dat United Colors of Benetton vorig jaar een aantal eau de toilettes heeft uitgebracht? Een daarvan is de geur Stay positive. Ik test dit geurtje nu al een tijdje en vertel jullie er vandaag wat meer over!


Ik vind de flacon van de parfum erg mooi! Het is een klein flesje (3o ml), met een mooie, hoekige dop. Daarnaast zijn er verschillende kleuren flacons, afhankelijk van de geur. Benetton wil met de parfums ook een boodschap meegeven en van deze geur is dat dan ook ‘stay positive’.


De eau de toilette bevat de volgende topnoten: Italiaanse bergamot, citrusbladeren, de hartnoten zijn: oranjebloesem, neroli, mengsel van witte bloemen en bevat tot slot de basisnoten: sandelhout, cederhout, muskus. Sowieso zijn dat al een aantal noten die ik ontzettend lekker vind, bijvoorbeeld muskus en citrus. De geur vind ik echt prettig. Het is een ontzettend draagbare geur voor overdag, maar hij is ook wel wat spannender voor ’s avonds. De geur is warm en kruidig, maar ook fris en niet te zwaar.


Ik vind het fijn dat dit geen zware geur is. Het is een frisse geur, die warm aanvoelt en zeer geschikt is voor veel meiden. Ik denk dat dit ook een heel goed cadeautje kan zijn, omdat het een geur is die veel mensen kan aanspreken.


Ik ben fan van de Benetton United Dreams Stay Positive eau de toilette. Wat ook fijn is, is dat dit geurtje heel betaalbaar is! Voor 15 ml betaal je €9,95, voor 30 ml €15,95, voor 50 ml €21,45 en tot slot voor 80 ml €28,95.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Wat een leuk flesje! Hij ziet er een beetje laboratoriumachtig uit, maar op een speelse, vrolijke manier :). Ik ben heel benieuwd naar de geur, zeker omdat hij zo betaalbaar is.

  2. Ik heb nog nooit een eau de toilette van Benetton geroken.. Ik ben wel érg benieuwd om deze eens te ruiken!

  3. Ik wil al heel lang een Benetton geurtje, vind de verpakking zo leuk! Deze lijkt me erg lekker.

Plaats een reactie