Iets later dan gepland laat ik jullie vandaag de Blux Box van december zien. Vanwege de feestdagen was ik er nog niet aan toe gekomen om de foto’s te maken, maar vandaag laat ik jullie de inhoud van deze box zien.De Blux (Be Lux) is iedere maand gevuld met 4 tot 6 beautyproducten, bestaande uit miniaturen en full size producten. Natuurlijk heeft de Blux Box van december een kerst uitstraling. 

De Blux box komt net als iedere maand in een blauw doosje met een klein foldertje erin met daarin informatie over de producten.

Tijd om te kijken naar de inhoud!

Het eerste dat ik eruit haal is een mascara van Bellápierre. Een merk dat we al vaker voorbij zagen komen in de Blux Box. Altijd fijn een zwarte mascara, dus zeker niet vervelend dat deze erin zit. Hij heeft overigens een normaal borsteltje (met haartjes) en is een full size product (€19,99).

Vervolgens grabbel ik dit parfum. Het is de tweede keer dat er een geurtje van Harvey Prince (8,8 ml, €18,65) erin zit. Dat vind ik wel een beetje jammer. Het is een andere geur weliswaar, maar ik ontdek toch liever andere producten en zie graag wat meer variatie. Deze geur (Hello) vind ik een stuk lekkerder ruiken dan het geurtje dat er de vorige keer in zat. Wel is deze ook erg zwaar.

Dan vind ik nog een kleine tube Bergman Purification Purifying Cleansing Mask. Dit is een mini, dus tel ik officieel niet mee als een ‘echt’ product. Dit masker moet de huid reinigen en absorbeert onzuiverheden. Ik denk dat je net één masker uit deze tube kan halen, dus dat vind ik een beetje jammer aangezien je pas na een paar keer testen weet of een product fijn is. Het is blijkbaar wel een bijzonder luxe product, want 100 ml kost €71.

Daarnaast zit er in de box een Mesauda Milano Earth Spirits Baked Eyeshadow (full size, €12). Dit product vond ik er meteen leuk uitzien. Ik ben dol op baked eyeshadow, omdat er doorgaans heel veel pigment af komt. Ik ken het merk wederom niet (wat vaak het geval is bij producten uit de box), maar ben wel blij dat dit product erin zat. In de boxen komen verschillende kleuren voor, maar ik heb een mooie bruine kleur die perfect is voor een draagbare look. Leuk!

Een swatch van de oogschaduw. Deze is droog aangebracht en ziet er prima uit. Wanneer je baked oogschaduw nat aanbrengt, krijg je nog meer intensiteit.

Tot slot zitten er drie tubes handcrème van het merk Vandini in de box (full size, €9,99). Ik vind de tubes er erg leuk uitzien (ze doen me in de verte een beetje denken aan L’Occitane, vanwege de tubevorm en het draaidopje) en de crèmes ruiken lekker. Daarnaast kun je nooit genoeg handcrème hebben, zeker niet in de winter!

Ik vind de Blux Box december een leuke box, maar stiekem had ik er iets meer van verwacht. Vanwege de decembermaand verwachtte ik een iets feestelijkere inhoud en niet producten die we al wat vaker voorbij zagen komen en mini’s. Toch ben ik erg blij met de oogschaduw, mascara en handcrèmes en ben ik wederom benieuwd wat er in de volgende box zit! De Blux box kost €14,95 per maand (inclusief verzending) en is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de Blux box en het afsluiten van een abonnement kan via deze website.

Deze box heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Ik snap wel waarom je in december meer van deze box verwacht had. Ik vind vooral de baked eyeshadow en de handcremes leuk :-)!

  2. de handcremes lijken mij echt heel fijn om te gebruiken…de box is wel erg leuk, zejer op het gebied van de inhoud maar niet echt heel erg feestelijk voor een december box

Plaats een reactie