Regelmatig schrijf ik een artikel over de Blux Box (Be Lux), een box met beautyproducten waar je een abonnement op kunt nemen en die dan maandelijks bij je wordt afgeleverd. Deze maand komt Blux naast hun normale box met een limited edition box. In deze box, die je kunt kopen voor €59,95 (inclusief verzending), zitten producten met een totale waarde van €290! Nu ben ik natuurlijk enorm benieuwd wat erin zit. Kijk mee!
De limited edition Blux box komt in een mooie, blauwe doos, een stuk groter dan het standaard Blux doosje. Ik vind dit altijd super stevige dozen die je heel makkelijk voor andere dingen kan gebruiken. In de folder staat de informatie over de producten die erin zitten.

Wow! Check deze goedgevulde box! Ik was enorm verrast toen ik alle opvulling er uitplukte. Kijk hoeveel erin zit. Laten we alles even één voor één gaan behandelen.

Allereerst haal ik er de OGX Morrocan Argan Oil shampoo uit (88,7 ml, €2,99). Daarnaast zit er ook een gratis tester bij om de bijbehorende conditioner uit te proberen. Leuk als extraatje. Zelf ken ik dit merk al en ik heb volgens mij deze shampoo al eens eerder geprobeerd. Ik kan me herinneren dat ik de geur echt super lekker vond en dat mijn haar heel zacht werd. Ik ben dus erg blij met deze shampoo. Het formaat is erg handig om mee te nemen op reis.

Dan zit er nog een Balmain Argan Moisturizing Elixer in (20 ml, €5,95). Dit is een serum met argan olie voor beschadigd en droog haar. Ik vind dit soort producten altijd fijn om te proberen.

Een merk dat we al eerder tegenkwamen in de Blux Box is Unani. Dit keer zit er een Unani Gel Cleanser in (30 ml, full size 200 ml kost €11,95). Ik vind gel cleansers nooit heel erg fijn, maar ik ben wel benieuwd naar deze. Handig formaat voor op reis!

Dan vind ik nog een klein tubetje, namelijk de Kueshi Silky Body Milk (50 ml, full size 250 ml kost €10,30). Deze body milk bevat o.a. aloë vera, amandelolie en vitamine E. Allemaal mooie en natuurlijke ingrediënten, wat ik een groot pluspunt vind. Ook dit formaat is weer handig om mee op reis te nemen.

Een product dat al eerder in een andere box zat is de Paula’s Choice Skin Perfection 2% BHA Liquid (30 ml, €9). Zelf heb ik een hele goede ervaring met het merk Paula’s Choice, het is een mooi verzorgingsmerk. Dit product zorgt ervoor dat mee-eters en onzuiverheden worden aangepakt. Heb hier al goede verhalen over gehoord, maar ik weet niet of het een geschikt product is voor mijn huid, omdat ik niet zoveel last heb van onzuiverheden.

Het eerste make-upproduct dat ik tegenkom is de Nails Inc Gel Effect Nail Polish Porchester (8 ml, €16,50). Een vrij prijzige nagellak, waar ik wel erg benieuwd naar ben. De kleur vind ik erg mooi!

Dan zit er nog een Bubble T Morrocan Mint Tea Reviving Hand Cream in (100 ml, €7,49). Een handcrème met goji bes, pepermunt en witte jasmijn. Altijd fijn om te hebben. Ik vind de geur lekker subtiel.

Dan zit er nog een make-upje in! De Unity Cosmetics Mineral Lipgloss (full size, €12). Een parelmoer roze kleur. Hij geeft gewoon een beetje een roze kleur af.

Dan zit er nog een Mineralissima Cheeky blush in (full size, €11,50). Dit is een minerale blush in een mooie roze kleur. Wel vind ik het aanbrengen van een mineraal product altijd een heel geknoei. Maar ik ben benieuwd naar de kleur!

Dan zit er de Natural Glo BB Cream in (full size, €29,95). Wat een prijzige BB cream zeg! Dit product zou zich moeten aanpassen naar de kleur van je huid. Ik ben benieuwd, want op het eerste gezicht lijkt ‘ie een beetje geel en donker.

Ook dit merk zat al eerder in de box. Dit is de Naobay Massage Oil (full size, €24,95). Ik vind de verpakkingen van dit merk altijd zo mooi! Kijk nou hoe luxe met die houten dop. Deze anti-stress olie moet een kalmerend effect op de huid hebben. Ben er heel benieuwd naar!

Ook zit er de Golden Rose Nourishing Serum with Vitamin C+E in (full size, €29,95). Dit is een serum voor het gezicht met mooie ingrediënten. Ook hier ben ik benieuwd naar.

Veruit het duurste product in de box is de Langé Paris Hydra-Global Active Cream Mask. Dit product kost maar liefst €98! Like whut? €98?! Je snapt wel dat ik enorm benieuwd ben naar dit crèmemasker.

Tot slot zitten er nog vier producten van Ritzo in de box. Eigenlijk krijg je een complete lijn, wat ik echt super leuk vind. Allereerst zie je de Ritzo Styling Mousse (full size, €9,95), een styling mousse voor je haar. Ook zit er de Ritzo Sensation Conditioner in (full size, €8,95). Deze conditioner geeft volume aan je haar zonder het te verzwaren, heel erg benieuwd naar! Ook zit de Ritzo Sensation Conditioning Shampoo erin (full size, €12,95). Een shampoo die je haar beschermt tegen uitdroging. Dat kan ik wel gebruiken in de winter. En dan zit er ook nog de Ritzo Glans Shampoo in (full size, €8,95).

Wat er verder nog in de box zat is een voucher voor een Ariane Inden Vip Beauty Experience t.w.v. €100. Hiermee kun je deelnemen aan deze experience, waarbij je in twee uur alles komt te weten over o.a. huidverzorging. Super leuk dat dat er ook nog in zit!

Wow! En dit is de totale inhoud op één foto. Ik moet zeggen dat ik enorm enthousiast ben over de Blux Box limited edition. Er zitten echt hele luxe en mooie producten in van bekende en minder bekende merken. Wel zit er heel veel verzorging in ten opzichte van make-up, maar ik vind dat zelf wel prettig. Make-up is altijd veel persoonlijker, dus de kleuren die ze uitkiezen moeten maar net bij je passen. Dit zijn allemaal producten waar ik iets aan heb en waar ik ook zeker gebruik van ga maken. En dat vind ik heel positief!

De Blux box limited edition kost €59,95, waarbij je een box krijgt met daarin producten voor een waarde van €290 (exclusief de €100 voucher). Meer informatie over deze Blux box en het bestellen ervan kan via deze website. Wees er snel bij want op = op!

Deze box heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

Plaats een reactie