Net als vorige maand mocht ik ook deze maand weer de Blux Box uittesten. Super leuk, want vorige maand was ik aardig verrast door de inhoud ervan. De Blux (Be Lux) is iedere maand gevuld met 4 tot 6 beautyproducten, bestaande uit miniaturen en full size producten. De box van november staat geheel in het teken van de herfst. De inhoud van de november box vind ik er weer veelbelovend uitzien.
Wat me allereerst opviel is dat de box heerlijk rook zodra ik hem opendeed. Er zit één product in dat zo lekker ruikt, dat de hele box lekker rook. Ook deze maand werd de box weer leuk verpakt en zat er een foldertje bij met daarop alle informatie over de producten die erin zitten.

Allereerst vond ik deze prachtige (grote) fles in de box. Ik moet zeggen dat ik de flacon er super luxe uit vindt zien, wat ik al veelbelovend vind. Dit is de Noabay Calming Face Toner (€14,50). Dit is een full size product waar ik heel erg benieuwd naar ben. Toners komen altijd van pas, dus ik ga deze snel uittesten. Ik vind het fijn dat er ‘calming’ in de titel zit, omdat ik vaak last krijg van toners. Hopelijk is dat bij deze niet het geval. Deze toner bestaat voor 93% uit natuurlijke ingrediënten, yay!

Vervolgens vond ik de Rainpharma Shower Scrub (100 ml voor €11,95) in de box. Volgens mij is dit het product dat ik zo goed rook. Scrubs komen ook altijd van pas, dus die heb je nooit teveel. De geur van deze scrub heet ‘sweet morning mint’, een lekker frisse geur waar je ’s ochtends meteen wakker van wordt. Goed om te weten: er zitten geen chemische schuimmakers in het product. Ik ben erg benieuwd naar de werking.

In de box zat ook nog een kleine Skin Perfecting 2% BHA Liquid van Paula’s Choice (30 ml voor €9). Dit product van Paula’s Choice is heel erg bekend en moet onzuiverheden aanpakken. Ik weet nog niet zeker of ik dit product ga gebruiken, aangezien mijn huid geen last heeft van mee-eters of onzuiverheden. Ik vraag me dan ook af of dit product niet te agressief is voor mijn huid. In de omschrijving staat dat je het altijd moet gebruiken in combinatie met een huidverzorgingsproduct met SPF 25 of hoger.

Van Balance Me zit er een Wonder Eye Cream in de box (7 ml voor €13,30). Het kan zijn dat jij in plaats van dit product een moisturizer hebt ontvangen, dat is namelijk ook mogelijk. Ik ben heel erg benieuwd naar deze oogcrème. Het zou namelijk donkere kringen moeten verminderen (en daar heb ik héél erg veel last van).

Jippie voor lip balms! In de november box van Blux zit de Bee Natural Lip Balm in pomegranate (full size, €1,99). Ik ben dol op natuurlijke lipbalsems die bestaan uit bijenwas. Hierdoor worden je lippen altijd zó zacht. Perfect voor in de winter!

Naar dit product ben ik ook heel erg benieuwd. De Youth Lab CC Complete Cream (20 ml, 50 ml kost €29) belooft namelijk aan iedere huidskleur aan te passen. Daardoor zou hij voor iedereen geschikt moeten zijn. Zelf moet ik dat nog even ondervinden, want hierboven op mijn hand lijkt hij echt te licht. Maar ik ga hem een kans geven en nog uitgebreider testen. Ook zit er SPF 30 in. Ik ben benieuwd!

Net als vorige maand vind ik ook deze maand de Blux box weer erg geslaagd. Ik denk dat je met de Blux Box echt waar krijgt voor je geld. Als ik zo naar de producten kijk denk ik namelijk dat ik bijna alles ga gebruiken (mits de CC Cream de juiste kleur heeft). De Blux box kost €14,95 per maand (inclusief verzending) en is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de Blux box en het afsluiten van een abonnement kan via deze website.

Deze box heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie