Beautyboxen zijn inmiddels wel bekend in Nederland. Een box gevuld met beautyproducten, waar je een abonnement op kan nemen. Maandelijks krijg je dan een nieuwe box thuis gestuurd met andere producten. Vanaf nu bestaat er weer een nieuwe: de Blux (Be Lux) Box. Deze box komt voort uit de gestopte Deauty Box en heeft een aantal veranderingen ondergaan. Blux is een samenwerking aangegaan met hair & make-up artist Mari van de Ven. Iedere maand is de box gevuld met 4 tot 6 producten, bestaande uit miniaturen en full size producten.
De box komt in een mooi blauw doosje, dat stevig aanvoelt. Het handige van deze doosjes is, is dat je ze ook nog voor andere dingen kunt gebruiken. Als je hem opent vind je eerst een foldertje met daarop een introductietekst en informatie over alle producten.

De eerste box heeft een waarde van ruim €100. Aangezien de box zelf maar €14,95 per maand kost, haal je dat geld er flink uit. Hierboven zie je alle producten die er in de box zitten.

De eerste twee producten die mij opvielen zijn de Unani Absolute Care Day (€16) & Night cream (€18). Allebei de producten zijn full size. Zelf had ik nog nooit van dit merk gehoord, maar crèmes komen altijd van pas. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten – de dagcrème bevat bijvoorbeeld shea butter en avacodo – waardoor ik hier heel erg benieuwd naar ben geworden.

In de oktober box vind je ook de Modelco Powerlash Black mascara (€24). Ook dit product is weer full size. Net als crèmes komen mascaras ook altijd van pas. Zelf ken ik dit merk wederom niet, maar ik ben wel erg benieuwd of deze gaat bevallen. De verpakking vind ik al een groot pluspunt (roze, joepie!). Ik verwacht wel heel veel van deze mascara omdat hij normaal een behoorlijke prijs heeft.

Dan bevat de box een oogpotlood: de Lord & Berry Line/Shade eye pencil. Dit is geen full size product, maar de full size variant kost normaal €16. Ook een behoorlijke prijs voor een zwart oogpotlood. Blux beweert dat dit oogpotlood waterproof is, dus ben ik hier super benieuwd naar. Zwarte oogpotloden zijn onmisbaar in je stash, dus fijn dat deze er tussenzit.

Een van mijn favoriete make-upproducten is toch wel lipstick. Toen ik de Bellapierre Mineral lipstick (€20) in de box zag zitten, werd ik meteen blij. Niet alleen ziet deze lipstick er veelbelovend uit, de kleur is ook echt perfect voor in de herfst. Zelf ben ik dol op dit soort kleurtjes, dus ik ben benieuwd hoe deze bij mij gaat staan. De lipstick bevat o.a. Vitamine E en C. Wederom is dit merk mij onbekend.

Tot slot bevat de box de Harvey Prince Mini perfume roller (€18,65). Zelf was ik nog niet in het bezit van parfum rollers, maar ze lijken me ideaal voor onderweg. Toch is de geur niet helemaal mijn ding. Hij is heel bloemig en vrij zwaar, waardoor het me een beetje aan ‘oude vrouwen’ doet denken. Apart, want Blux beschrijft de geur als jong, vrouwelijk en flirty.

Al met al moet ik zeggen dat ik verrast ben door de inhoud van de eerste Blux box. Er zitten prachtige producten in, waar je ook zeker wat aan hebt. Soms zie je van die flut producten in boxen, die je never gaat gebruiken, maar aan al deze producten heb je iets. Daarnaast haal je je geld er (ruim) uit. De Blux box kost €14,95 per maand (inclusief verzending) en is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de Blux box en het afsluiten van een abonnement kan via deze website.

Deze box heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik word toch nooit helemaal warm van al die boxen, er zitten wel mooie producten in en de waarde is hoog, maar het is nooit heel spannend en het zijn vaak wel heel onbekende merken

  2. Ik heb deze box zelf ook en was erg enthousiast over! Enige wat tegenviel was de parfum maar dat is gewoon persoonlijk.

  3. Pingback: Beauty | Blux Box november - GlambeautyGlambeauty

  4. Pingback: Beauty | Blux Box november - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com

Plaats een reactie