Als het goed is liggen ze hier binnenkort ook in de winkels: de Catrice Shine Appeal Fluid lipsticks. Toen ik laatst in Keulen was, zag ik ze al en nam ik twee kleurtjes mee. Vloeibare lipstick, dat klinkt toch geweldig?
Ik vind de verpakkingen van Catrice door de jaren heen echt verbeterd. Ze zien er mooi uit en totaal niet goedkoop. Zo ook bij de nieuwe Appeal Fluid lipstick. De kleuren die mij meteen opvielen waren To be ContiNUDEd en Better make a Mauve. Ja, Catrice doet het weer met de geweldige namen. Petje af hoor!


De Fluid lipsticks, zijn zoals de naam misschien al zegt, vloeibare lipsticks. Het product voelt aan als een lipgloss, maar moet net zo dekkend zijn als een lipstick. Doordat het als een lipgloss aanbrengt, zit er vaak meer een glossy-look aan.


Het product bevat een sponsapplicator wat ik altijd prima vind aanbrengen. Je kunt er goed precies mee werken en het voelt prettig aan. De Catrice Shine Appeal Fluid lipsticks voelen dikker en misschien ook wat plakkeriger aan dan andere lipglosses. Ze zijn vrij dekkend als je ze op de hand aanbrengt, maar op de lippen zijn ze toch wat doorzichtiger. Dat vind ik jammer, want ik had echt gehoopt op een lipstickachtig product, in vloeibare vorm.


To be ContiNUDEd is sowieso wat minder dekkend dan Better make a Mauve. Maar dat is misschien ook logisch, omdat het een lichtere kleur is. Toch had ik hem graag iets dekkender gezien. Better make a Mauve vind ik een prachtige kleur! Deze neigt meer naar een lipstick-feeling.


Hierboven draag ik To be ContiNUDEd. Super jammer dat hij niet de kleur is op mijn lippen, die je ziet in de verpakking of als je hem swatcht. Misschien komt dat ook omdat ik vrij veel pigment in mijn lippen heb. Hij geeft mij helaas niet de nude-look, jammer! Wel geeft deze kleur een mooie glans, dus in die zin doet hij zijn naam eer aan.


Better make a Mauve vind ik al veel mooier op mijn lippen! Ook deze doet nog een beetje transparant aan, en vind ik meer naar lipgloss dan naar lipstick neigen, toch vind ik deze erg mooi bij mezelf. Het is een mooie roze/mauve kleur met een mooie glans. Overigens blijven deze Catrice Shine Appeal Fluid lipsticks ongeveer even lang zitten als een gemiddelde lipgloss.


Ik vind de Catrice Shine Appeal Fluid Lipsticks een leuk product, maar stiekem hoopte ik toch dat het net wat meer naar een lipstick zou neigen qua substantie. Het is toch echt een lipgloss, die qua dekking verschilt. Ik ga zeker nog even kijken naar andere kleuren, want wellicht dekken de donkere kleuren wat beter. De Catrice Shine Appeal Fluid lipsticks moeten nu ongeveer in de winkels liggen en anders zullen ze zeer binnenkort in het schap verschijnen. Ze kosten €3,99 per stuk. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik ben zelf iemand die meer van echte lipsticks houdt dus deze sla ik over! Wel staan de kleuren je erg goed!

  2. Het zijn eigenlijk meer glossjes dan echte liquid lipsticks. Het eerste kleurtje vind ik echt tegenvallen, maar de tweede is echt mooi.

  3. Had er al iets van gezien, gewoon een lipgloss dus dus ik laat ze lekker liggen, had gehoopt op zoiets als van Bourjois maar helaas pindakaas…gemiste kans van Catrice.

Plaats een reactie