Zangeres Christina Aguilera komt met een nieuwe parfum: Woman. Christina Aguilera heeft al een aantal geuren uitgebracht die ik zelf heerlijk vind. Woman is volgens haar een sensuele geur waarmee elke vrouw haar ware vrouwelijkheid kan laten zien. De flacon ziet er wederom veelbelovend uit!

Woman zou jou hetzelfde zelfverzekerde gevoel moeten geven als Christina en straalt pure warmte en vrouwelijkheid uit. De parfum is een ode aan de essentie van de vrouw – een fascinerende combinatie van enthousiasme, vrolijkheid en warme sensualiteit.


Het uiterlijk van de flacon is herkenbaar voor de geuren van Christina Aguilera. De vorm van de flacon is namelijk altijd hetzelfde, alleen de opdruk en kleur is anders. Ik vind deze flesjes er altijd erg mooi uitzien.


Woman opent met een explosie van fruit: ananas, peren en peperbessen. Vooral de peperbes, een beetje een kruidige geur, lijk ik er in terug te herkennen. De hartnoten van het parfum bestaat uit witte bloemen, zoals witte magnolia. Witte magnolia, het symbool van vrouwelijkheid, is een van de oudste bloemen die bestaan. De noten van goudgele amber maken de geur extra rijk en geven je een zelfverzekerd gevoel. Net zoals in andere geuren van Christina Aguilera, bevat dit parfum ook muskus.


Ik vind Woman van Christina Aguilera niet super bijzonder. Ja de geur is zeker lekker, maar ik vind het nou niet echt een heel originele of onderscheidende geur. Er zijn al zoveel vergelijkbare geuren op de markt. Ik moet wel zeggen dat de geur lekker fris en licht is. Perfect voor een ‘normale’ dag. Als je een speciale gelegenheid hebt, zou ik dit geurtje niet dragen. Daar is hij niet bijzonder genoeg voor. Ik denk dat dit geurtje perfect is voor jongere meiden, omdat het geen overheersende geur is. De geur blijft helaas niet de hele dag hangen, dus je moet af en toe wel even bijspuiten! Ik vind Unforgettable van Christina Aguilera veel meer bijzonder.


Ik denk dat Christina Aguilera perfect is als cadeau met de feestdagen voor je wat jongere nichtje of zusje. Ik zelf vind hem iets te saai. Hij is wel erg lekker fris en luchtig, waardoor hij zeker niet zwaar aanvoelt en overheersend is. Naast de geur is er ook nog een shower gel, body lotion en deodorant verkrijgbaar.


Christina Aguilera Woman Eau de Parfum, 30 ml – €27,-
Christina Aguilera Woman Eau de Parfum, 50 ml – €35,-
Christina Aguilera Woman Eau de Parfum, 75 ml – €50,-
Christina Aguilera Woman Shower Gel, 150 ml – €9,95
Christina Aguilera Woman Body Lotion, 150 ml – €9,95
Christina Aguilera Woman Deodorant, 150 ml – €9,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Ik ben zelf altijd heel gek op de geurtjes van Christina Aguilera, dus ben super benieuwd naar deze!

  2. Ik heb de bodylotion van Christina Aguilera ook geprobeerd en vond deze ook heerlijk. Als je “s avonds deze bodylotion op had gedaan dan rook je er “s ochtends nog naar. Ik zou “m wel weer opnieuw willen aanschaffen. Ik heb heel wat deodorantmerken en bodylotionmerken gehad. Ik vind deze een van de betere merken. Deze geur verveelt niet snel. De deodorant van Christina Aguilera ruik je van “s ochtends vroeg tot “s avonds laat. Hij werkt echt doeltreffend zodat je zeker weet dat het werkt. Ik heb ook wel eens een deodorant gehad die een te zwakke werking had maar deze had dat beslist niet. Na een actieve dag ruik je “s avonds nog steeds heerlijk naar deze deodorant. Je ruikt je zelf fris en geparfumeerd. Woman vind ik de lekkerste geur als het gaat om bodylotion. Het geurt heerlijk na en de huid voelt soepel aan na het gebruik ervan.

Plaats een reactie