Jullie zien ze heel vaak in mijn opgemaakt artikelen voorbij komen: Dove deodorant. Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik de deodorant van Dove. Ik wist wel dat het er was, maar ik had het nooit echt geprobeerd. En sinds ik het dus wel geprobeerd heb, kan ik niet meer zonder. Vandaag review ik twee Dove Compressed deodoranten: de Beauty Finish en de Go Fresh.

De compressed varianten van de Dove deodoranten zijn al een tijdje verkrijgbaar. Er zit evenveel in als in de normale bussen, alleen nemen deze dus veel minder ruimte in! Dove heeft de deodorant samengedrukt in een kleinere verpakking. Als je de deodorant gebruikt, komt er nog net zoveel uit als bij de oude variant. Alleen zijn deze verpakkingen veel fijner om mee te nemen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu, pluspunt!


Zelf merk ik qua werking nooit zoveel verschil tussen de verschillende soorten deodoranten. Wat ik fijn vind aan de deo’s van Dove is dat ze ‘droog’ zijn. Ze voelen niet nat aan als je ze opspuit en ik denk dat ze daardoor zo goed werken voor mij. De deodorant van Dove zorgt ervoor dat ik zelfs op de warmste dagen (hallo 37 graden vandaag!), zweetvrij ben en mijn oksels fris blijven.

Hierboven zie je twee verschillende varianten: Beauty Finish en Go Fresh. Zoals ik al vertelde merk ik geen verschil qua werking. Natuurlijk zit er wel een verschil qua geur. De Go Fresh, ruikt zoals de naam al doet vermoeden, lekker fris. De Beauty Finish heeft een zachte, vrouwelijk geur, die niet te overheersend is maar waardoor je wel ‘verzorgd’ ruikt.


Ik ben echt een moeilijk persoon wat betreft deodorant. Toen ik in de puberteit kwam, ging ik meer zweten. Ik heb toen heel veel merken en producten gebruikt, van rollers, tot spuitbussen tot depdeodorant van Odorex. Die laatste werkte toen voor mij en heb ik een aantal jaar gebruikt. Wel vond ik dit altijd een ‘zwaar’ product en kreeg ik het idee dat het mijn oksels een beetje ging verstoppen. Geen idee of dit ook echt waar was, maar er zaten volgens mij wel bepaalde ingrediënten in waardoor je dus gewoon niet meer zweette onder je oksel. Na een aantal jaar ben ik daar dus van af gestapt en wilde ik proberen of ik met een wat lichtere deodorant fris kon blijven. Ik heb toen weer van alles geprobeerd en kwam toen uiteindelijk terecht bij de spuitdeodorant van Dove. Ik ben toen gaan afbouwen met Odorex en Dove gaan gebruiken. En dat werkt super! Ik zweet nog steeds niet onder mijn oksel en ik blijf lekker fris ruiken. Daarnaast vind ik het prettig dat Dove met goede ingrediënten werkt. Echt een aanrader dus als jij het ook lastig vind een geschikte deodorant te vinden.


Wat ik ook echt een pluspunt vind van Dove is dat de deodoranten 0% alcohol bevatten. Sowieso vind ik dat al een prettig idee, maar het is ook ideaal als je net je oksels hebt geschoren. Je hoeft dan niet te wachten met het aanbrengen van deodorant, je kunt deze prima opspuiten zonder dat je een irriterend gevoel krijgt.


Zoals je wel kan lezen ben ik oprecht heel enthousiast over de Dove deodorant. Ik vind ze heel prettig in gebruik, door de compressed bussen kun je ze makkelijk meenemen en, wat het belangrijkste is, ze werken gewoon heel erg goed voor mij. Mocht je zelf op zoek zijn naar een goedwerkende deodorant, dan kan ik het zeker aanraden om deze even uit te proberen. Ik zal deze in ieder geval dagelijks blijven gebruiken. De prijzen van Dove Compressed deodorant variëren van €3,45 tot €3,59.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Zo apart dat ze nu in zulke kleine busjes komen, het lijken net travel size deo’s! Ze lijken me wel erg fijn.

  2. Pingback: Beauty | Opgemaakte producten februari 2016 - Glambeauty

Plaats een reactie