Laatst maakte ik kennis met een geheel onbekend merk voor mij: DR Renaud. Dit luxe verzorgingsmerk heeft een ruim assortiment aan verzorgingsproducten. Ik probeerde de DR Renaud Raspberry Soft Cream uit.

De Raspberry Soft Cream is speciaal voor de gedehydrateerde huid. Perfect voor mijn huid dus! De afgelopen maanden was mijn huid nog al stug en droog, dus die kon wel wat hydratatie gebruiken.


De verpakking van de crème vind ik luxe ogen. Het is een smalle tube die 50 ml bevat. Ik heb er ongeveer drie maanden mee gedaan (waarbij ik iedere ochtend het product gebruikte).


In het product zit framboosextract verwerkt. Volgens DR Renaud verfrist en verzacht dit de huid en zorgt het ervoor dat vocht in de huid wordt behouden. Daarnaast voedt het de huid en maakt het de huid soepel. Pluspunt: dit product bevat geen parabenen of kleurstoffen.

Toen ik dit product voor het eerst gebruikte, moest ik ontzettend wennen aan de geur. Het deed me namelijk heel erg aan Optimel Framboos denken, ja – wat je soms bij het ontbijt drinkt. Ik vind de frambozengeur veel te overheersend als ik ’s ochtends net wakker ben. Je moet hier dus wel rekening mee houden!

Het product zelf vind ik prettig in gebruik. Je hebt maar een klein beetje product nodig, waardoor het erg zuinig in gebruik is. Mijn huid moest ongelofelijk wennen aan dit product. De eerste week kreeg ik er onzuiverheden van. Na een week verminderde dit gelukkig en ging mijn huid aan het product wennen.


Ik heb dit product ruim drie maanden getest en merkte zeker verschil. Mijn huid werd naarmate ik het product gebruikte gladder, soepeler en het voelde niet droog aan. Dat vind ik echt een pluspunt. Het is een luchtige, hydraterende crème die je niet voelt zitten en snel intrekt.


Al met al vind ik de DR Renaud Raspberry Soft Cream een prettig product. Het voedt mijn huid en maakt de huid ook zeker soepeler. Wel moet je van deze geur houden. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen van framboos houdt. Ik raad het product aan als je een vochtarme huid hebt die hydratatie nodig heeft.

De DR Renaud Raspberry Soft Cream is hier te koop en kost €31,41.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png
Dit product heb ik ontvangen ter review.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Pingback: Beauty | Opgemaakte producten september 2015 - Glambeauty

Plaats een reactie