Op de website Drogistplein verkopen ze online drogisterij artikelen. Ik mocht een aantal verschillende producten uit deze webshop testen. Ze hebben een uitgebreid assortiment met veel bekende merken. Ik testte een CC Cream van Dr. Van der Hoog, een Douche Foam van Melkmeisje en een nachtcrème van Nivea. Lees snel meer over deze producten!


Allereerst wil ik jullie wat vertellen over de Douche Foam van Melkmeisje in de geur Waterlelie & Zeemineralen (€3,49). Nog niet zo heel lang geleden bracht twee verschillende douche foams uit. Ik ben echt dol op douche foams. Ze geven zo’n luxe en verzorgend gevoel onder de douche! Deze douche foam schuimt rijkelijk en brengt fijn aan. De geur is vrij basic en niet zo heel erg aanwezig. Van mij mag deze wel iets meer aanwezig zijn, maar hij is wel lekker verfrissend. Het product verder vind ik vrij basic. Het is prettig voor onder de douche, geeft me een fris gevoel maar super verzorgend is het niet. Maar daar is deze douche foam niet voor, dit is namelijk de verfrissende variant. Ik vind het wel fijn dat deze douche foam budget proof is! Normaal zijn deze producten toch wat duurder. Naast deze geur is er ook nog een andere variant verkrijgbaar die vooral verzorgend is met Magnolia en Sandelhout.


Van Nivea testte ik de nachtcrème voor de gevoelige huid (€6,99) uit. Ik vind de huidverzorging van Nivea echt top en zo ook deze nachtcrème. De crème voedt mijn huid ontzettend goed en zorgt ervoor dat deze niet trekkerig en droog aanvoelt.


De geur van de crèmes van Nivea vind ik altijd heel erg fijn. Hij ruikt zacht en niet te overheersend. Daarnaast trekt hij heel goed in de huid. Deze nachtcrème kan ik zeker aanraden als je last heb van een droge, gevoelige of trekkerige huid.


Als laatste probeerde ik de CC Cream van Dr. Van der Hoog (€10,99) uit in de kleur Light. Ik had nog nooit een CC Cream gebruikt, dus ik was vooral benieuwd of dit zo erg verschilt met een BB Cream. Het uiterlijk vind ik erg mooi. De tube gebruikt fijn, al moet je er altijd even op letten dat je niet teveel product in één keer op je hand doet.


De CC Cream zelf vind ik niet zo bijzonder. De CC staat voor ‘Colour Correction’, hij moet je huidskleur dus corrigeren. Ik vind de CC Cream niet heel erg dekkend. Het geeft me wel een gezonde glow, maar veel voor mijn huid doet het niet. Het is wel een fijn product voor in de zomer, als je niet zoveel dekking nodig hebt. Wat ik een pluspunt vind is dat er SPF 25 in deze CC Cream zit. Ik zou hem daardoor prima in de zomer kunnen gebruiken omdat hij naast een lichte dekking op mijn huid ook gelijk mijn huid beschermt.


Naast Light zijn er nog twee andere kleuren: Medium en Dark. Zoals je kan zien is Light totaal niet licht. Voor mijn huid is hij prima, maar ik ben niet heel erg wit. De CC Cream heeft een gele ondertoon, wat voor mijn huid goed is.


Op deze foto draag ik enkel de CC Cream. Hij geeft een hele lichte dekking en een gezonde glow. Toch gebruik ik liever een product dat iets meer dekking geeft. Het is vooral een dagcrème met een klein beetje kleur.


Hierboven zie je mijn gezicht met andere make-up naast de CC Cream van Dr. Van der Hoog. Wat ik wel merkte is dat de CC Cream nadat deze een beetje is opgedroogd en ingetrokken rolletjes afgeeft! Je kunt het product dus zo van je huid afrollen. Wat een bummer, dat ziet er natuurlijk niet mooi uit.


Wat mij betreft zijn de Douche Foam van Melkmeisje en de nachtcrème van Nivea echte aanraders. De CC Cream van Dr. Van der Hoog kun je beter laten staan. Niemand wil een foundation, BB Cream óf CC Cream die je van je gezicht kunt afrollen. Al deze producten zijn te koop bij Drogistplein.

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Wat een leuke producten! Wel jammer dat de foundation van je gezicht afrolt. Ik heb dat ook soms als ik een bepaalde primer met een bepaalde foundation draag, maar als ik dan een andere primer gebruik heb ik er helemaal geen last van.

  2. Pingback: Beauty | Opgemaakte producten september 2015 - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie