Een hele tijd geleden verving Essence haar lipsticklijn voor een compleet nieuwe: de Long Lasting Lipstick lijn. Essence heeft een ruim assortiment met veel verschillende kleuren lipsticks. Ik kocht drie kleurtjes die mij meteen opvielen!


De kleuren die ik meenam zijn (van links naar rechts): 04 On the Catwalk, 06 Barely there en 07 Natural Beauty.


De verpakking van de lipsticks vind ik mooi. Ze zijn gewoon simpel en mat zwart, met een ring in het midden zodat je makkelijk kan zien welke kleur het is (als je er meerdere hebt). Ze zien er niet goedkoop uit, wat ze natuurlijk wel zijn!


Wat ik zo prettig vind aan deze Essence lipsticks is dat ze als het ware over je lippen heen glijden. Ze voelen zo ontzettend zacht en hydraterend aan. Daarnaast komt er heel veel kleur van de lipsticks af en ruiken ze prettig. Ze laten een mooie glans achter. Erg long lasting zijn ze niet, na een drankje of een hapje moet je toch wel even je lippen bijstiften! Maar omdat ze zo prettig aanvoelen, vind ik dat niet heel erg.


04 On the Catwalk is een prachtige bessenrode kleur. Niet zo’n felle rode kleur, maar daardoor vind ik hem erg draagbaar en chic staan.


06 Barely There is een iets donkere nude tint. Hij neigt een beetje naar bruin, iets wat ik altijd wel mooi vind staan. Je moet er wel van houden!07 Natural Beauty is naar mijn mening de perfecte ‘my lips but better’-tint. Hij is een mooie, licht roze kleur. Ik vind hem daardoor heel draagbaar voor overdag. Dit is mijn favoriet van de drie. Ik denk dat deze tint bij veel meiden mooi is.


Hierboven zie je de swatches op mijn hand. Op dezelfde volgorde als waarin ik de lipsticks één voor één heb behandeld.


Van boven naar beneden: 04 On the Catwalk, 07 Natural Beauty en 06 Barely There. Welke vinden jullie het mooiste?


Al met al ben ik erg tevreden over deze budget proof lipstick van Essence. Ik ga zeker nog even kijken voor andere kleuren. Heb jij deze lipsticks al geprobeerd? En wat is jouw favoriete kleur? Essence Long Lasting Lipstick is voor €2,39 te koop bij de Kruidvat.  Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Natural Beauty is zo mooi! Ik heb zelf Cool Nude, een beetje Kylie Jenner kleur. Vind het ook wel een fijne lipstick, maar toch jammer dat ie niet longlasting is.

  2. Ik heb er al een hele hoop uit deze lijn, maar On the Catwalk heb ik nog niet en moet ik toch maar eens aanschaffen als ik de foto’s zie!

Plaats een reactie