Een tijdje terug heeft Etos in samenwerking met de Hortus Botanicus Amsterdam een nieuwe productlijn uitgebracht met daarin héél veel nieuwe producten. In de Etos Botanical Boost producten zijn plantextracten verwerkt die voor een ‘boost’ moeten zorgen. De totale lijn bevat 25 producten in een fris jasje en vandaag laat ik er drie daarvan aan jullie zien.
Allereest moet ik even zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de prachtige vormgeving van de producten. Ik vind alle flacons super mooi en het oogt heel luxe. Daar heeft Etos zeker goed aan gedaan. De producten in het schap spreken heel erg aan.

De Etos Botanical Boost producten zijn in drie lijnen onder te verdelen. Zo heb je de ‘Energetic Rise’-lijn met als hoofdingrediënten lime en mint, die voor een verfrissend en verkwikkend begin van je dag moeten zorgen. Daarnaast heb je de ‘Revitalizing Flow’-lijn, bestaande uit elderflower en raspberry, met een friszoete geur. Wanneer je toe bent aan ontspanning moet je kiezen voor de ‘Pure Balance’-lijn, met jasmine en vanilla als rustgevende ingrediënten.

Uit de ‘Revitalising flow’-lijn met elderflower en raspberry testte ik de shower gel (€3,99). Complimenten voor de verpakking. Ik vind deze fles er super mooi en luxe uitzien, check die mooie (rosé)gouden details, ik ben er dol op. Daarnaast werkt een flesje met pompje hygiënisch en erg makkelijk. De shower gel voelt heel erg fijn aan op mijn huid en schuimt goed. Daarnaast vind ik de geurencombinatie echt heel erg lekker. De shower gel ruikt zoet, maar toch lekker fris waardoor hij perfect is om in de ochtend te gebruiken. Daarnaast wordt mijn huid er niet trekkerig van en geeft het de juiste verzorging. Erg fijn dus!

De Etos Lime & Mint lip balm (€2,99) komt uit de ‘Energetic Rise’-lijn van de Botanical Boost producten. De lip balm komt in een mooi grijzen tinnetje met een handige draaidop. Het enige nadeel hiervan vind ik dat het onhygiënisch is omdat je er telkens met je vinger in gaat. De lip balm zelf is mintkleurig, wat er super vrolijk uitziet. Op je lippen is hij gewoon transparant. De lip balm is heerlijk fris en zorgt voor zachte en verzorgde lippen.

Tot slot probeerde ik de ‘Pure Balance’ Bath Bomb (€2,99) uit, met als geuren jasmine en vanilla. Deze bath bomb vond ik zo ontzettend fijn, wow! Allereerst kwam er echt enorm veel product van af in het bad. Het liet heerlijk verzorgende oliën achter en de geur vond ik enorm lekker. Heel zacht, maar wel aanwezig, waardoor je lang na het bad nog steeds naar deze heerlijke bath bomb rook. Door deze bath bomb kwam ik even helemaal tot rust en voelde mijn huid na het bad heerlijk zacht aan. Heerlijk als je even lekker wilt ontspannen!

Ik denk dat Etos een hele goede zet heeft gedaan met de Etos Botanical Boost-lijn. Ik vind de bovenstaande producten werkelijk heerlijk en ze zorgen voor een fris en ontspannen gevoel. Hierdoor ben ik nog meer benieuwd geworden naar de overige producten in de lijn, die ik ook zeker wil uittesten. Het leuke van alles vind ik dat de producten enorm betaalbaar zijn voor de fijne kwaliteit. Ik kan ze dan ook zeker aanraden.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar deze producten van Etos. De vormgeving vind ik zo mooi en ik ben ook erg benieuwd naar de geur!

  2. Ik heb sinds kort de geurverspreider van de Botanical Boost lijn en die ruikt ook écht heerlijk!

Plaats een reactie