Ik test graag producten uit uit verschillende landen. Vandaag laat ik jullie een lipstick zien van Koreaanse bodem, namelijk de Etude House Etoinette Crystal Shine Lips lipstick – zo dat is een hele mond vol. Ik heb zelf niet mega veel ervaring met Koreaanse make-up, daarom vind ik het erg leuk dat ik laatst de kans kreeg om zo’n product uit te testen.

Jongens, laten we allereerst even een minuut stil staan bij de verpakking. Hoe ontzettend kitsch, maar heel gaaf, is deze lipstickhuls? Dit is toch gewoon een pareltje in je stash? Ik vind zelfs het doosjes waar de lipstick in komt super schattig.


De kleur die ik heb is Shining Sunlight Date. Zoals je kan zien is dit een oranje/koraal kleur. Niet echt een kleur die ik zelf gekozen zou hebben, maar wie weet verandert die gedachte door deze lipstick. Toen ik deze lipstick voor het eerst aanbracht, verbaasde het me hoe zacht hij aanvoelde. Deze lipstick is echt ontzettend moisturizing, naar mijn mening net iets te veel. Hierdoor geeft de lipstick wat moeilijker kleur af. Maar dit kun je gemakkelijk oplossen door de lipstick een aantal keer over je lippen te halen.

Doordat de lipstick zo moisturizing is, zie je wel alle lijntjes en velletjes op je lippen goed. Hij is niet heel erg dekkend, wat ik wel een beetje jammer vind. Hij laat een licht oranje kleur op mijn lippen achter. Wel heeft deze lipstick een ontzettend hoog glansgehalte. Het lijkt net alsof je kleine pareltjes op je lippen hebt!


De lipstick bevat natuurlijke ingrediënten als Murumuru boter, Royal jelly extract, Zonnebloemolie en Pruimzaad olie. Hierdoor worden je lippen heel erg goed verzorgd en voelen ze na gebruik van de lipstick zacht aan. Tegelijkertijd zorgen deze ingrediënten ervoor dat de lipstick gemakkelijk van je lippen ‘afglijdt’. Hierdoor zul je regelmatig bij moeten smeren.


De afwerking van de lipstick vind ik verder echt heel erg mooi. Wat ook wel prettig is, is dat deze lipstick geen geur heeft. Daardoor is hij zeker niet te overheersend als je hem opdoet.


Zoals je kan zien is de lipstick vrij sheer. Hier ben ik meerdere malen over mijn hand gegaan.


Nog even een full face foto met de lipstick. Zoals je kan zien is hij op mijn lippen vrij oranje, maar toch lichter dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Ik heb hem hier ook redelijk opgebouwd. De kleur is niet echt mijn ding. Ik vind hem niet zo mooi bij mijn huidskleur, maar als je op zoek bent naar een oranje lipstick die ook nog eens goed voedt, dan kan ik deze zeker aanraden.

De Etude House Etoinette Crystal Shine Lips Lipstick in de kleur Shining Sunlight Date is te koop bij de webshop Allurelle.nl. Het product kost €7,75. Dit is een ontzettend leuke Nederlandse webshop die Koreaanse make-up producten verkoopt. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Waaauaaauw wat een prachtige verpakking heeft die lipstick zeg. Hij staat je trouwens heel mooi. liefs x

Plaats een reactie