Afgelopen augustus kwam HEMA met een aantal prachtige producten voor de zongebruinde huid uit. We willen namelijk allemaal wel wat langer dat vakantiegevoel vasthouden. Met deze drie producten duik je in gedachte nog even terug naar dat warme vakantieland waar je afgelopen zomer was.


Ik vind de verpakkingen van HEMA er elke keer weer mooi uit zien. Ze zijn vrij simpel, maar dat vind ik ook echt bij HEMA passen. Niet te veel poespas en gewoon duidelijk wat het is.


Het eerste product wat in deze collectie uitkwam is de Pretty Lips lipgloss (€4,50). Deze lichtgewicht lipbalm geeft een subtiel glanzende finish en een semi-transparante kleurdekking. De romige textuur verzacht de lippen maar voelt luchtig aan. De verzorgende formule hydrateert de kwetsbare lippenhuid en bevat een SPF 15 om de lippen ook in de zon tegen UV-straling te beschermen. Erg fijn dat er SPF 15 in zit, want dit is zeker ook als het kouder wordt nog van belang. De zon schijnt namelijk dan nog steeds en het is altijd goed als je extra beschermd bent. 

De kleur die ik heb is Velvet Mauve. Een mooi, licht roze kleurtje. De lipgloss voelt aan en brengt aan zoals een lipbalm. Ik vind dit super handig. De lipgloss glijdt over je lippen en laat een subtiel laagje kleur achter. Hij is ontzettend zacht en mijn lippen voelen verzorgd aan. Daarnaast is de geur van deze lipgloss erg prettig. Ik vind dit een fijn product! In totaal komen er acht verschillende kleuren uit.


Wauw! De HEMA Highlighting Bronzing Powder (€5,50) in nummer 28 (yellow skintone) is werkelijk een plaatje. Zie je dat prachtige patroontje? Het lijkt wel papier! Dit product bevat gewoon drie producten in één: een bronzer, blush en highlighter. Er zijn 3 kleurnuances, aangepast aan de ondertoon van verschillende huidskleuren. Pink skintone past bij een lichte huid met een rossige ondertoon; yellow skintone is geschikt voor de lichte tot medium huid met een gele ondertoon; dark skintone zorgt voor verhelderende accenten op een donkere teint.


Ik zelf breng dit product gewoon op de appeltjes van mijn wangen aan. Daar vind ik hem het mooiste. Door de mooie, lichte glans, krijg je een gezonde blos op je wangen. Het product is erg goed gepigmenteerd, waardoor hij goed zichtbaar is op je huid. Ik vind het effect erg mooi.


Dan brengt HEMA ook nog de Shimmering Bronzing Pearls (€5,00) uit (kleur 20). Dit zijn kleine ‘pareltjes’ die kleur afgeven. Ik vind de kleur erg mooi. Ze geven je echt een healthy glow. Er zit een lichte shimmer in die niet te overheersend is. Je kunt het product dus makkelijk op je huid gebruiken, zonder dat je gelijk een discobal lijkt.


De pareltjes geven ontzettend veel kleur af. Je hoeft maar één keer licht er in te dippen en je hebt al genoeg om je wangen te voorzien.


Hier zie je nog even swatches van de producten. Links is de HEMA Pretty Lipgloss, die dus een mooie, roze kleur afgeeft. Daarnaast de Highlighting Bronzing Powder die je als je mixt een beetje lichtroze wordt. En tot slot zie je de Shimmering Bronzing Pearls.


En natuurlijk nog even een full face foto waarbij alle producten gebruikt zijn! Kijk hoe mooi subtiel die lipgloss is. Ik ben erg tevreden over de producten. Alle producten zijn verkrijgbaar bij HEMA.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie