Sinds een week worden er een aantal oogschaduw palettes van het merk ‘I Heart Makeup’ verkocht bij de Kruidvat. Omdat ik de palettes er veelbelovend uit zag zien, nam ik er twee mee. Eentje daarvan is #selfie, een palette met 10 kleuren.


De verpakking van het palette vind ik heel tof en origineel. De voorkant is namelijk holografisch. De ene keer is hij roze en de andere keer zwart. Dat is toch een leuk extra. Bij het palette krijg je een gratis eye primer. De primer bevat shimmer, en vind ik daarom iets minder fijn. Daarnaast is hij niet heel bijzonder. Wel leuk dat ze hem erbij doen.


Selfie bevat een aantal mooie, nude kleuren, maar ook zeker wat heftigere kleuren. Ik vind het palette echt heel erg mooi. De meerderheid van de kleuren bevat shimmer. De samenstelling van de oogschaduws verschilt onderling. Ze voelen allemaal vrij zacht aan, maar degene met extra veel shimmer kruimelen nog weleens wanneer je ze aan wilt brengen. Dat is iets minder fijn, maar daar moet je gewoon goed mee uitkijken. De kleuren zijn namelijk wel erg mooi en bijzonder.


De kleuren zijn goed met elkaar te combineren en bevatten erg veel pigment. Ik was ontzettend enthousiast en ook wel een beetje verbaasd toen ik dit palette swatchte. Niet alleen is hij budget proof, de kwaliteit vind ik ook prima voor de prijs. Zoals ik al vertelde zijn sommige oogschaduws wat kruimeliger dan de andere, maar hier kan je gewoon op letten bij het aanbrengen.


Hoe awesome is het pigment? Ik vind de kleuren echt prachtig en heel goed draagbaar. Ergens doet dit palette mij denken aan het Oh So Special palette van Sleek. De kleuren komen enigszins overeen, maar het Oh So Special palette is één van mijn favoriete paletten, dus geen wonder dat ik het #Selfie palette uitkoos om te kopen.


Natuurlijk heb ik ook een ooglook gecreëerd met een aantal kleuren uit het palette. Zoals je kan zien bevatten ze ook op het oog veel pigment.


Zoals je wel kan lezen ben ik enthousiast over het I Heart Makeup #Selfie palette. Ja, natuurlijk zijn er kwalitatief betere palettes, maar voor €5,99 vind ik dit echt een prima palette. Het palette is nu te koop bij de Kruidvat.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik vind dit palette echt super..Helemaal mijn kleuren, en dan die prijs! Wauww. Onwijs fijn voor die goede pigmentatie uit deze palettes :-)!

  2. Ik ben positief verrast! Zag hem dinsdag liggen bij het Kruidvat, maar heb hem laten liggen omdat ik twijfelde over de kwaliteit. Misschien toch maar even terug ….

  3. Gisteren heb ik hier nog mee in mijn handen gestaan, met beide paletten. Zat te twijfelen en laten liggen, maar wat ziet het er goed uit! Heb nu wel een beetje spijt haha !

  4. Ik wist helemaal niet dat deze palettes nu bij Kruidvat verkocht werden! Ik heb het selfie palette ook, en vind het echt een perfect palette voor op vakantie, zo lekker compact.
    x

  5. Pingback: Beauty | I Heart Makeup Ur the best thing palette - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie