Laatst bij Kruidvat kocht ik twee oogschaduwpalettes van I Heart Makeup. Het #Selfie palette reviewde ik al eerder, maar vandaag is het Ur the best thing palette aan de beurt. Een oogschaduwpalette met maar liefst 32 kleuren. Zo, dat was nog eens een hele klus om alle 32 oogschaduws te swatchen! Kijk mee naar de kleuren en wat ik van dit palette vind.


Zoals ik al vertelde, bevat het Ur the best thing palette 32 kleuren oogschaduw. 10 matte kleuren en 22 kleuren met shimmer. De matte kleuren vind je in de bovenste twee rijen, deze pans zijn ook wat groter. Het palette bevat over het algemeen vrij neutrale tinten. Vooral de matte oogschaduwkleuren zijn perfect voor overdag. Maar je kunt ook zeker een opvallende look maken met dit palette. Het is gewoon een fijn palette om mee te nemen, omdat je zo alle kleuren bij hebt. Daarnaast zit er een grote spiegel in, ideaal.


De kwaliteit van het palette vind ik variëren. Niet alle kleuren hebben dezelfde structuur of pigmentatie. De matte kleuren vind ik best prima, voor deze prijs. Mat is altijd wat minder goed gepigmenteerd dan shimmer, maar met deze kun je zeker een look creëren. Sommige kleuren met extra veel shimmer, voelen wat kruimelig aan en hebben last van fall out. Hier moet je mee oppassen. Toch pakt je kwast de kleur wel goed op, waardoor je er een prima ooglook mee kan maken. De kleuren zijn goed met elkaar te blenden.


De bovenste rij matte tinten vind ik perfect voor een dagelijkse look. Alleen de derde en vierde kleur liggen qua kleur heel dicht bij elkaar.


Ook in de tweede rij matte kleuren, lijken sommige tinten op elkaar. Dit zijn vooral wat kleuren roze. Ook deze zijn prima gepigmenteerd.


Wow, zie je hoe gepigmenteerd en hoeveel shimmer de andere oogschaduw bevat? Ik vind vooral de kleur helemaal rechts prachtig.


Ook deze rij vind ik weer erg mooi. Alleen de lichtroze kleur rechts is wat minder gepigmenteerd en bestaat vooral uit glitter.


Veel roze- en kopertinten. Ook deze bevatten een prima pigment.


Check de kleur helemaal links! Die vind ik echt prachtig, net als de kleur daarnaast.


Ik creëerde een niet te opvallende ooglook met het palette. Ik combineerde zowel matte als shimmer oogschaduws.


Het Ur the best thing palette bevat veel uiteenlopende kleuren. Sommige kleuren lijken wel een beetje op elkaar, maar dat neem ik voor lief. Er zijn genoeg kleuren die goed gepigmenteerd zijn en je mooi met elkaar kunt combineren.


Het I Heart Makeup Ur the best thing is een prima palette met veel variatie. Ik ken natuurlijk palettes van betere kwaliteit, maar voor de prijs (€9,99), is dit echt wel een mooi palette. Ik kan hem dan ook zeker aanraden. Het palette is te koop bij de Kruidvat.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik heb toch wel een beetje spijt dat ik dit palette heb laten liggen. Maarja, ik heb al The Nudes en SELFIE gekocht. Beide aanraders, vooral die laatste!!

  2. Leuk palette! Heb nog staan te twijfelen om deze ook mee te nemen, maar ik heb al zoveel en vond de kleuren net niet speciaal genoeg…

Plaats een reactie