Toen ik laatst in Duitsland was kocht ik twee mooie Intensely Lavish lipproducten van KIKO uit de Rebel Romantic collectie. Ik ben dol op de lipproducten van KIKO en ik spaar ze het liefst allemaal! Toen ik deze prachtige mauve/donker roze lipstick zag liggen, kon ik het niet laten om hem mee te nemen. En dan verkochten ze ook nog een bijpassend lip pencil… Je begrijpt dat die ook mee moest ;-).

Voor zover mij bekend is, is de Rebel Romantic collectie een limited edition. Deze hebben namelijk andere verpakkingen dan de normale producten van KIKO. Boven zie je de Intensely lavish lipstick in de kleur 02 en daaronder het bijpassende lip pencil (ook 02). De verpakkingen vind ik echt prach-tig!

Ik zal jullie allereerst iets meer over de lipstick (€6,90) vertellen. De lipstick komt in een mooie gouden huls, die wat steviger aanvoelt dan de normale producten van KIKO. Hij sluit goed af en staat gewoon heel erg mooi in je stash.

02 is een prachtige donkere mauve kleur. Ik vind zulke kleuren echt perfect voor de herfst en winter. De lipstick ziet er vrij matte uit, maar zo voelt hij niet aan. Hij voelt super zacht op de lippen en ik heb het idee dat hij ook gelijk mijn lippen hydrateert. Hij trekt niet in de lijntjes en geeft erg veel kleur af. Daarnaast blijft hij wel prima zitten, omdat het natuurlijk ook een opvallende en vrij donkere kleur is.

Het lip pencil (€4,90) voelt ontzettend zacht aan. Deze gebruik ik als basis onder de lipstick. De kleuren zijn perfect samen. Het lip pencil is een tikkeltje donkerder, waardoor het een mooie basis vormt voor de lipstick. Als je beide producten samen gebruikt, knallen je lippen nog meer en ik heb het idee dat mijn lippen langer mooi blijven. Ik ben wel benieuwd hoe dat gaat met slijpen straks, want dat vind ik altijd een nadeel aan zulke potloden.

Links zie je het lip pencil en rechts de lipstick. Zoals je kan zien zijn de kleuren mooi op elkaar afgestemd.

Hier draag ik beide producten op mijn lippen. Ik vind de kleur echt perfect!

En ook nog even een full face foto. Deze foto is in iets donkerder licht gemaakt, waardoor de kleur wat donkerder lijkt dan hij echt is. Maar het mooie aan deze lipstick vind ik dat hij overdag meer mauve is en ’s avonds meer bordeaux.

Al met al ben ik echt fan van deze combinatie. Ik denk dat ik deze twee producten heel veel ga dragen nu het weer kouder wordt. De KIKO Rebel Romantic Intensely Lavish producten zijn te koop bij filialen van KIKO, daarnaast kun je het via hun webshop kopen.

Wat is jouw favoriete lipproduct voor in de herfst?

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Tof hoor! Waar was je precies in Duitsland? 😀 Ik wil ook shoppen daar 😉

    • In Berlijn heb je sowieso een winkel. In een winkelcentrum bij Friederichstr.

  2. Wauw ik ben zo verliefd geworden op deze collectie. De lipstick is echt prachtig. Wat een gave kleur zeg.

  3. Ik heb ook net in Berlijn een lip pencil gekocht, precies dezelfde. Moet je deze echt slijpen?! Ik dacht eerst dat je hem uit kon draaien.. van daar dat het niet lukte hahaha.

Plaats een reactie