Kennen jullie de lijn ‘Beauty geheim’ van Kneipp al? In deze verzorgingslijn zitten vier producten die een unieke combinatie van vier bijzondere natuurlijke oliën bevatten: argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie. Deze oliën zijn raak aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Ik testte de producten uit!

De lijn bevat een badolie, die vorig jaar al op de markt is gebracht, een huidolie, een sugar & oil body scrub en een doucheolie.


Ik schreef vorig jaar al een uitgebreide review over de Kneipp Beauty Geheim badolie (€9,49). Dit product vind ik echt super voedend voor mijn droge huid. Het is echt puur genieten als je dit product gebruikt tijdens het badderen. Heb je nou geen bad? Je kunt het ook prima gebruiken bij een voetenbadje.


De Kneipp Beauty Geheim huidolie (€8,49) is zeer geschikt voor de droge huid. Het product geeft een super goede verzorging en versterkt tegelijkertijd de huid. Ik vind dit product vooral heel fijn om na het douchen op mijn huid te deppen, wanneer het nog een beetje vochtig is. Dan trekt het goed in en blijft er geen vettig laagje op je huid achter. Mijn huid wordt ontzettend zacht en soepel door dit product. Aanrader!


Daarnaast komt er een sugar & oil body scrub (€9,49) uit in deze lijn. Zoals je de naam al aangeeft, bestaat deze scrub uit oliën en suiker. Ik vind het prettig dat er natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt, omdat je huid dan op een milde manier gescrubd wordt. Het is een vrij grove scrub, die fijn aan te brengen is. Na het scrubben voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ik heb ook meteen het idee dat deze gevoed is.


Tot slot bevat de Beauty Geheim-lijn van Kneipp ook een doucheolie (€5,49). Dit product bestaat voor 75% uit natuurlijke oliën. Ik vind dit echt een fijn product voor onder de douche. Hij schuimt licht en brengt prettig aan. Ook deze verzorgt en voedt mijn huid, net als de andere producten. Ik vind de combinatie van deze oliën echt ontzettend goed voor de huid.


De producten ruiken heel erg prettig en zacht. Ik ruik vooral de arganolie en dat is echt een geur waar ik van houd. Zoals je wel kan lezen ben ik zeer tevreden over deze producten. Ik kan ze dan ook zeker aanraden als je net als mij een droge huid hebt. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen, minerale oliën en siliconen en zijn niet op dieren getest. De Kneipp Beauty Geheim producten liggen inmiddels in de winkel.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Ik heb dus gewoon nog nooit iets van Kneipp geprobeerd, kun je dat geloven?!!?! Ik ben erg benieuwd naar hun scrub!

Plaats een reactie