Zelf ben ik echt enorm fan van de Kneipp Douche Foams. Ze ruiken heerlijk, zijn kwalitatief goed en schuimen rijkelijk. Sinds mei is er weer een nieuwe variant verkrijgbaar: Morning Kiss. Een fruitige douche foam met de geur van oranjebloesem.


De hoofdingrediënten van deze douche foam zijn oranjebloesem en jojobaolie. Volgens Kneipp heeft oranjebloesem een frisse aromatische geur die een positief effect heeft op je gemoedstoestand. Je wordt er vrolijk van en het helpt stress en nervositeit te verminderen. Jojobaolie is volgens Kneipp een milde, diep verzorgende olie die geschikt is voor alle huidtypen. Het helpt op natuurlijke wijze om de vochtbalans van de huid te herstellen en werkt als natuurlijke antioxidant.


Ik vind de verpakkingen van Kneipp altijd erg prettig in gebruik. De douche foam is makkelijk te doseren en gedreven op perslucht, wat dus milieuvriendelijker is dan drijfgas. Een klein beetje product is al genoeg om een hele berg schuim te creëren om je lichaam mee in te zepen. Daardoor is het product dus ook nog eens zuinig in gebruik.


De geur van deze douche foam vind ik echt heerlijk! Hij is ontzettend fris en lekker zomers. Je wordt er ’s ochtends onder de douche goed wakker van en het product verzorgt mijn huid goed door de jojobaolie die erin zit. De douche foam is geschikt voor ieder huidtype. Ik heb een zeer droge huid en krijg geen jeukende huid als ik dit product heb gebruikt, top!


Ik vind de Kneipp Douche Foam Morning Kiss, net als de andere varianten van Kneipp, weer een ontzettend heerlijke douche foam. Het product schuimt rijkelijk, geeft mij een fris gevoel en verzorgt de huid. De douche foam is nu te koop bij diverse drogisten en kost €6,99.

Dit product heb ik ontvangen ter review. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Oeh klinkt goed. Ik ben alleen bekend met de schuimdouches van Rituals, maar nu ben ik toch wel nieuwsgierig geworden!

  2. Deze gebruik ik nu ook al een paar weken en ben er erg blij mee. Hij is zuinig in gebruik en ruikt echt heerlijk 🙂

  3. Pingback: Beauty | Opgemaakte producten februari 2016 - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie