Kneipp is een van mijn favoriete verzorgingsmerken. Ik kan er elke keer weer van genieten als het merk met nieuwe producten op de markt komt. Laatst ontving ik drie heerlijke producten, namelijk een massagemilk en twee nieuwe douche foams. Benieuwd wat ik hiervan vind? Lees dan snel verder!


Een van de lekkerste manieren om te ontspannen is toch wel het krijgen van een massage! Maar voor een massage heb je natuurlijk wel een goede, verzorgende massageolie of melk nodig. Kneipp massagemilk is speciaal ontwikkeld voor massages tussendoor. Het product zou ideaal zijn voor een massage van de nek, armen, handen, benen, voeten of onderrug. De massagemilk verzorgt je huid zonder dat er een olielaagje achterblijft.


De massagemilk komt in de geur vijgenmelk – arganolie. Een geur die ook gebruikt wordt bij andere producten van Kneipp. Persoonlijk is dit mijn favoriete geur! Ik vind hem zo lekker, verzorgend ruiken. Het is geen sterke, overheersende geur en je herkent er duidelijk de geur van arganolie in. Ik heb de massagemilk nu een aantal keren gebruikt. Ik vind het echt heerlijk als iemand even mijn rug masseert als al mijn spieren weer eens vastzitten. Deze massagemilk is perfect om even ‘snel’ te gebruiken, omdat hij geen vettige olielaag achterlaat. Daarnaast zorgt hij er ook nog voor dat mijn rug super zacht wordt en het gelijk gehydrateerd is. Ik ben hier een groot fan van!


De douche foams van Kneipp zijn echt één van mijn favoriete producten. Ze zijn echt super lekker voor onder de douche en er zijn al verschillende versies uitgebracht. Nu komen er weer twee nieuwe geuren uit, namelijk Patchouli en Vijgenmelk – Arganolie. Over die laatste geur heb ik het net al gehad. Dit vind ik echt een van de lekkerste geuren van Kneipp. De douche foam ruikt dan ook exact als de massagemilk. De patchouli douche foam ruikt fris en licht gekruid. Ik vind het zelf een heerlijke geur om even tot rust te komen. Super fijn om te gebruiken voordat je naar bed gaat.


De douche foams bevatten lekker veel schuim. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om over je hele lichaam te verdelen. Ze zijn super romig en zorgen er ook voor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt na het douchen. Wat ik fijn vind is dat de geur ook nog even blijft hangen als je de douche al hebt verlaten. De flacon bevat geen drijfgas, maar door middel van perslucht wordt de foam uit de bus gedrukt. Je kunt het product daarnaast ook gebruiken om je benen mee te scheren. Ideaal, zo heb je twee producten in één. Ik vind het elke keer weer een verwenmoment als ik hiermee douche. Van mij mogen er nog veel meer geuren uitkomen!


Ik ben dus weer super enthousiast over deze nieuwe producten van Kneipp. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe fan ik ben van dit merk. De producten voelen luxe aan en zorgen voor een geweldige verzorging. De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij. De douche foams kosten €6,99 per stuk en de massagemilk €8,49.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Pingback: Winactie | Win 5x Kneipp massagemilk - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie